Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea darii in plata este una OK

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea darii in plata este una OK

Fostul ministru al Finantelor Publice Eugen Teodorovici a apreciat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Alba Iulia, ca Legea darii in plata este una OK, sustinand totodata ca se putea modifica Codul fiscal astfel incat sa fie eliminata impozitarea transferului de proprietate. continuă pe Ziarul Bursa

Bancile ataca in instanta Legea darii in plata

Bancile ataca in instanta legea darii in plata. Una dintre marile unitati bancare din tara a contestat la Judecatoria Sectorului 6 o notificare primita de la un client care vrea sa cedeze casa pe.

Ministrul Finantelor: Legea darii in plata va fi modificata prin ordonanta de urgenta

Legea darii in plata va fi modificata printr-o ordonanta de urgenta, care urmareste sa lamureasca situatia impozitelor de plata, la efectuarea transferului imobilului catre banca, a anuntat, sambata, ministrul Finantelor, Anca Dragu. Prevederile ii vor viza doar pe cei care au o sigura casa, in care locuies.

Anca Dragu: Vom modifica legea darii in plata prin ordonanta de urgenta in privinta impozitului, ii ajutam pe cei cu o casa

Ministerul Finantelor Publice va modifica legea darii in plata printr-o ordonanta de urgenta pentru a lamuri situatia impozitelor de plata la efectuarea transferului imobilului catre banca, dar numai pentru cei care au o singura casa, in care locuiesc,.

Bai, esti prost?.. Bai, esti nebun?. Actorul Cuzin Toma vrea sa recurga la legea darii in plata (VIDEO)

La darea in plata vrea sa recurga si un cunoscut actor! Este vorba despre Cuzin Toma, cel care il interpreteaza pe Firicel din serialul Las Fierbinti. El a hotarat sa-si dea.

Notarii vin in ajutorul romanilor care vor sa beneficieze de Legea darii in plata (VIDEO)

Veste excelenta pentru cei care beneficiaza de pe urma legii Darii in Plata. Initiatorul legii, deputatul Catalin Zamfir, a anuntat ca in urma negocierilor cu notarii publici a reusit sa obtina.

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, condamnat definitiv in dosarul Case pentru generali

Curtea Suprema a pronuntat, marti, decizia definitiva in dosarul Case pentru generali, fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu ramanand cu pedeapsa initiala, de un de inchisoare cu suspendare. Demnitarul este cercetat in legatura cu achizitionarea in conditii ilegale a unei locuinte de serviciu la pret subventionat.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost condamnat joi de Curtea de Apel Bacau la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, informeaza B1 TV. Totodata, instanta a decis.

Recuperatorii de la Kruk suspenda colectarea pentru cazurile care intrunesc conditiile de aplicare a legii darii in plata

Legea darii in plata a intrat in vigoare in Romania generand numeroase discutii in mediul financiar. Datorita acestor aspecte neclare, compania de management al creantelor KRUK Romania S. , membra a Grupului international KRUK cu sediul in Polonia, a decis sa suspende actiunile de colectare amiabila pentru cazurile care intrunesc conditiile de aplicare a legii darii in plata.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca si fostul deputat Mihai Banu au fost condamnati la inchisoare cu executare de Curtea de Apel Bacau

Fostul senator si ministru de Interne Gabriel Berca si Mihai Banu, fost deputat PDL, au fost condamnati la trei ani si trei ani si sase luni de inchisoare, cu executare, de Curtea de Apel Bacau. Instanta de fond a schimbat incadrarea in trafic de influenta in forma continuata. in acelasi dosar a fost condamnat, la doi ani de inchisoare, cu suspendare si avocatul Lucian Banu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )