Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ministerul Transporturilor analizeaza prelungirea termenului pentru privatizarea CFR Marfa. O varianta ar fi 10 decembrie

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Transporturilor analizeaza prelungirea termenului pentru privatizarea CFR Marfa. O varianta ar fi 10 decembrie

Comisia de privatizare a CFR Marfa analizeaza amanarea termenului de finalizare a procedurii, scadent la jumatatea lunii, si a cerut informatii de la Concurenta privind durata unei decizii a institutiei, seful acesteia precizand ca ultima data avansata pentru transferul catre GFR este 10 decembrie, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministerul Transporturilor analizeaza prelungirea termenului pentru privatizarea CFR Marfa. ...

Comisia de privatizare a CFR Marfa analizeaza amanarea termenului de finalizare a procedurii, scadent la jumatatea lunii, si a cerut informatii de la Concurenta privind durata unei decizii a institutiei, seful acesteia precizand ca ultima data avansata pentru transferul catre GFR este 10 decembrie, informeaza Mediafax. Ministerul Transporturilor va veghea la respectarea procedurilor din contractul de privatizare. In acest sens a fost ceruta oficial pozitia Consiliului Concurentei, raspunsul a .

Ministerul Transporturilor se gandeste sa amane privatizarea CFR Marfa

Comisia de privatizare a CFR Marfa analizeaza amanarea termenului de finalizare a procedurii, scadent la jumatatea lunii, si a cerut informatii de la Concurenta privind durata unei decizii a institutiei, seful.

Grupul Feroviar Roman, cel care a fost declarat castigator al licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa, a depus avansul

Grupul Feroviar Roman, cel care a fost declarat castigator al licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa, a depus avansul de 20 milioane de euro. Informatia a fost confirmata pentru Antena 3 de Calin Gratian,.

EXCLUSIV Gruia Stoica a depus cei 20 de milioane de euro in contul deschis pentru privatizarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a depus avansul de 20 de milioane de euro in contul escrow, pas necesar pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, au declarat, pentru Adevarul, surse apropiate tranzactiei.

EXCLUSIV Gruia Stoica a depus cele 20 de milioane de euro in contul deschis pentru privatizarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a depus avansul de 20 de milioane de euro in contul escrow, pas necesar pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, au declarat, pentru Adevarul, surse apropiate tranzactiei.

Privatizarea CFR Marfa, un meci cu prelungiri. Comisia de privatizare a CFR Marfa i-ar putea da lui Gruia Stoica un nou termen de plata: 10 decembrie

Gruia Stoica, proprietarul GFR, nu accepta sa plateasca diferenta de 170 de milioane de euro pentru preluarea CFR Marfa pana nu primeste avizul Concurentei, iar Ministerul Transporturilor ia in calcul prelungirea termenului-final stabilit pentru 15 octombrie pana la 10 decembrie.

Gruia Stoica a deschis contul escrow la Banca Transilvania

Grup Feroviar Roman GFR) - castigatorul licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa - a deschis, ieri, la Banca Transilvania BT), un cont escrow in care va trebui sa depuna, pana maine, suma de aproximativ 20 de milioane de euro, ce reprezinta 10% din pretul pe care compania si l-a asumat pentru achizitionarea pachetului de 51% din actiunile CFR Marfa, ne-au spus surse apropiate trazactiei.

Liberalul Calin-Bogdan Gaurean a fost demis din functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor la cateva zile dupa ce a fost numit pe post

Liberalul Calin-Bogdan Gaurean a fost demis din functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor prin decizie a primului ministru Victor Ponta, la doar cateva zile dupa ce fusese numit pe acest post.

GFR a depus garantia pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a virat, ieri, garantia de 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro), necesara pentru preluarea CFR Marfa, in contul escrow deschis la Banca Transilvania.

GFR a virat 20 milioane de euro intr-un cont escrow, conditie prealabila pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a virat joi 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro) intr-un cont escrow deschis la Banca Transilvania, suma reprezentand 10% din pretul de cumparare a 51% din actiunile CFR Marfa detinute de stat, au declarat reprezentantii companiei pentru Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )