Libnet.ro
UNICEF

23:00

GFR a depus garantia pentru preluarea CFR Marfa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GFR a depus garantia pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a virat, ieri, garantia de 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro), necesara pentru preluarea CFR Marfa, in contul escrow deschis la Banca Transilvania. continuă pe Ziarul Bursa

GFR a virat 20 milioane de euro intr-un cont escrow, conditie prealabila pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a virat joi 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro) intr-un cont escrow deschis la Banca Transilvania, suma reprezentand 10% din pretul de cumparare a 51% din actiunile CFR Marfa detinute de stat, au declarat reprezentantii companiei pentru Mediafax.

GFR a virat 20 milioane de euro intr-un cont escrow pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman a virat joi 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro) intr-un cont escrow deschis la Banca Transilvania, suma reprezentand 10% din pretul de cumparare a 51% din actiunile CFR.

GFR are certificarea de documentatie valida depusa la Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a obtinut ieri o certificare prin care se atesta ca documentatia depusa in cadrul procesului de privatizare a CFR Marfa este valida, au afirmat, pentru Adevarul, surse din cadrul negocierilor dintre parti. La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Consiliului Concurentei anuntase ca documentatia GFR era incompleta.

Grupul Feroviar Roman, cel care a fost declarat castigator al licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa, a depus avansul

Grupul Feroviar Roman, cel care a fost declarat castigator al licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa, a depus avansul de 20 milioane de euro. Informatia a fost confirmata pentru Antena 3 de Calin Gratian,.

GFR a virat 20 milioane de euro intr-un cont escrow, conditie prealabila pentru preluarea ...

Grup Feroviar Roman GFR) a virat joi 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro) intr-un cont escrow deschis la Banca Transilvania, suma reprezentand 10% din pretul de cumparare a 51% din actiunile CFR Marfa detinute de stat, au declarat pentru Mediafax reprezentantii companiei. Alimentarea contului reprezinta o conditie prealabila pentru finalizarea privatizarii, iar termenul pentru transferul celor 20 milioane de euro expira vineri, 4 octombrie. Suma de 20 de milioane de euro .

GFR a depus cei 10% din pretul de cumparare al actiunilor CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a virat suma de 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro), necesara pentru preluarea CFR Marfa, in contul escrow deschis la Banca Transilvania.

EXCLUSIV Gruia Stoica a depus cei 20 de milioane de euro in contul deschis pentru privatizarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a depus avansul de 20 de milioane de euro in contul escrow, pas necesar pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, au declarat, pentru Adevarul, surse apropiate tranzactiei.

EXCLUSIV Gruia Stoica a depus cele 20 de milioane de euro in contul deschis pentru privatizarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a depus avansul de 20 de milioane de euro in contul escrow, pas necesar pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, au declarat, pentru Adevarul, surse apropiate tranzactiei.

GFR a depus cei 10% din pretul de cumparare al actiunilor CFR Marfa

Update 14:46 Comisia de Privatizare constituita la nivelul Ministerului Transporturilor privind privatizarea SNTFM CFR Marfa SA anunta ca a primit extrasul de cont privind depunerea de catre Grup Feroviar Roman a sumei de 90. 000 lei reprezentand cuantumul a 10% din pachetul de 51% din capitalul social al CFR Marfa, se arata intr-un comunicat de presa. ---- Grup Feroviar Roman GFR) a virat suma de 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro), necesara pentru preluarea CFR Marfa, in contul escrow deschis la Banca Transilvania.

Gruia Stoica a deschis contul escrow la Banca Transilvania

Grup Feroviar Roman GFR) - castigatorul licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa - a deschis, ieri, la Banca Transilvania BT), un cont escrow in care va trebui sa depuna, pana maine, suma de aproximativ 20 de milioane de euro, ce reprezinta 10% din pretul pe care compania si l-a asumat pentru achizitionarea pachetului de 51% din actiunile CFR Marfa, ne-au spus surse apropiate trazactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1924 seconds )