Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul austriac al finantelor: Marea Britanie va ramane membra a Uniunii Europene

B1 B1,
Ministrul austriac al finantelor: Marea Britanie va ramane membra a Uniunii Europene

Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana prea curand, in pofida referendumului de pe 23 iunie, potrivit aprecierilor ministrului austriac de Finante, Hans Jorg Schelling, arata. continuă pe B1

BREXIT. Marea Britanie nu va parasi UE, crede ministrul austriac al Finantelor

Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana, in pofida rezultatului referendumului din 23 iunie, apreciaza ministrul austriac al Finantelor, Hans Jorg Schelling, citat de presa germana. Marea.

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May, favorita pentru inlocuirea lui David Cameron

Ministrul de Interne din Marea Britanie, Theresa May este favorita pentru inlocuirea lui David Cameron in fruntea Partidului Conservator si ca premier, dupa ce mai multi parlamentari si-au declarat sustinerea pentru ea, scrie Bloomberg.

Ministru austriac: Marea Britanie nu va parasi UE, in pofida referendumului

Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana, in pofida rezultatului referendumului din 23 iunie, apreciaza ministrul austriac al Finantelor, Hans Jorg Schelling, citat de presa germana, transmite Mediafax.

Ministru austriac: Marea Britanie nu va parasi UE, in pofida referendumului

Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana, in pofida rezultatului referendumului din 23 iunie, apreciaza ministrul austriac al Finantelor, Hans Jorg Schelling, citat de presa germana.

Veste proasta pentru romanii care lucreaza in Marea Britanie

Un ministru conservator din Marea Britanie declara ca nu poate garanta ca cetatenii UE pot ramane in Marea Britanie dupa ce tara paraseste blocul comunitar. James Brokenshire, ministrul pentru.

Brexit. Statutul cetatenilor UE care locuiesc in Marea Britanie va fi stabilit la negocieri

Viitorul premier al Marii Britanii va avea rolul de a decide care este statutul cetatenilor din statele Uniunii Europene care traiesc in Marea Britanie, a declarat, luni, o purtatoare de cuvant a sefului Guvernului de Londra, David Cameron.

Brexit. Taxa pe corporatii ar putea fi redusa cu cinci procente, in Marea Britanie

Ministrul de Finante britanic, George Osborne, doreste sa pastreze investitiile business-urilor in Marea Britanie prin reducerea taxei pe corporatii de la 20% la 15%.

Marea Britanie vrea sa reduca cu cinci procente impozitul pentru companii

Ministrul de Finante britanic, George Osbrone, si-a propus sa reduca impozitul pentru companii la 15%, intr-un efort de a pastra investitiile business-urilor in Marea Britanie, in conditiile in care regatul se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, potrivit Mediafax.

FT: Marea Britanie va reduce taxa pe corporatii

Ministrul britanic de finante, George Osborne, intentioneaza sa reduca taxa pe corporatii la mai putin de 15%, de la 20% in prezent, intr-o incercare de a atenua socul investitorilor dupa ce alegatorii din Marea Britanie au votat pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), anunta publicatia Financial Times, transmite Reuters.

Patriarhia Romana, reactie in cazul copiilor romani adoptati de un cuplu de homosexuali din Marea Britanie

Patriarhia Romana a emis un comunicat de presa in care le solicita autoritatilor romane sa intervina in cazul familiei Barbu, ramasa fara copii in Marea Britanie. Tatal copiilor, Florin Barbu, a protestat in repetate randuri fata de preluarea copiilor si incredintarea lor unui cuplu gay din Marea Britanie.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )