Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Mediului, pregatit sa intervina pentru orice barza din Romania

Antena3 Antena3,
Ministrul Mediului, pregatit sa intervina pentru orice barza din Romania

Ministrul Mediului este pregatit sa intervina pentru orice barza din Romania. Asigurarea vine dupa ce Gratiela Gavrilescu a semnat un ordin, care a trecut pe la mai multe institutii, pentru mutarea unui cuib de b. continuă pe Antena3

Ministrul Mediului: Plajele romanesti vor fi renovate la toamna

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat, dupa ce a verificat stadiul lucrarilor pentru reabilitarea plajelor din Mamaia si Constanta, ca lucrarile vor fi gata pana in toamna acestui an, fara sa fie afectat insa sezonul estival .

Guvernul aloca bani pentru imbunatatirea conditiilor din inchisori

Bugetul Ministerului Justitiei a fost suplimentat cu doua milioane de lei, pentru imbunatatirea conditiilor din penitenciare si finantarea unor studii de prefezabilitate in vederea construirii de doua noi inchisori, informeaza Mediafax.

Sepp Blatter a gasit solutia pentru conflictul armat din estul Ucrainei

Din ce in ce mai contestat in fruntea FIFA, presedintele Sepp Blatter a facut, vineri, poate una dintre cele mai pozitive declaratii din mandatul sau la sefia fotbalului mondial.

BCE are scenariile pentru iesirea Greciei din zona euro

La fiecare intrebare despre efectele unei iesiri a Greciei din zona euro, Mario Draghi a exclus mereu un astfel de scenariu. Nu exista plan B, obisnuia sa declare presedintele Bancii Centrale Europene.

Veste grea pentru rudele victimelor din avionul prabusit in Marea Java. Cautarile s-au OPRIT

Indonezia a oprit marti operatiunile de cautare a victimelor si a epavei avionului apartinand companiei AirAsia prabusit pe 28 decembrie in Marea Java avand 162 de persoane la bord, din care corpurile a 56.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )