Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sepp Blatter a gasit solutia pentru conflictul armat din estul Ucrainei

Online Sport Online Sport,
Sepp Blatter a gasit solutia pentru conflictul armat din estul Ucrainei

Din ce in ce mai contestat in fruntea FIFA, presedintele Sepp Blatter a facut, vineri, poate una dintre cele mai pozitive declaratii din mandatul sau la sefia fotbalului mondial. continuă pe Online Sport

Guvernul aloca bani pentru imbunatatirea conditiilor din inchisori

Bugetul Ministerului Justitiei a fost suplimentat cu doua milioane de lei, pentru imbunatatirea conditiilor din penitenciare si finantarea unor studii de prefezabilitate in vederea construirii de doua noi inchisori, informeaza Mediafax.

Hotnews: Statele Unite au gasit ambasador pentru Romania

SUA vor trimite in scurt timp un ambasador la Bucuresti, dupa mai bine de doi ani in care Ambasada a functionat condusa de interimari, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

UPDATE Statele Unite au gasit ambasador pentru Bucuresti. Este diplomat de cariera/ Ambasada SUA: Casa Alba lucreaza la identificarea unui candidat extrem de calificat

Washington-ul va trimite in scurt timp un ambasador la Bucuresti, dupa mai bine de doi ani in care Ambasada a functionat condusa de interimari, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Numele acestuia este tinut sub embargo, insa o numire va avea loc in curand, au precizat sursele citate. Noul ambasador ar trebui, potrivit procedurilor, sa treaca si de audieri in Congres. Nu este clar daca, in cazul Romaniei, audierile au avut deja loc. UPDATE Vineri 09. 10 Precizarea Ambasadei SUA: Casa Alba lucreaza la identificarea unui candidat extrem de calificat. Asteptam un anunt oficial.

BCE are scenariile pentru iesirea Greciei din zona euro

La fiecare intrebare despre efectele unei iesiri a Greciei din zona euro, Mario Draghi a exclus mereu un astfel de scenariu. Nu exista plan B, obisnuia sa declare presedintele Bancii Centrale Europene.

Veste grea pentru rudele victimelor din avionul prabusit in Marea Java. Cautarile s-au OPRIT

Indonezia a oprit marti operatiunile de cautare a victimelor si a epavei avionului apartinand companiei AirAsia prabusit pe 28 decembrie in Marea Java avand 162 de persoane la bord, din care corpurile a 56.

Orange va investi peste 15 miliarde de euro pana in 2018 pentru imbunatatirea retelei din Europa

Orange va investi peste 15 miliarde de euro pana in 2018 pentru a-si imbunatati reteaua in Europa, in cadrul unui plan strategic pe cinci ani, prin care isi propune sa obtina in trei ani un profit inainte de taxe superior celui din 2014, informeaza Mediafax.

Membrii PSD condamnati in prima instanta pentru coruptie, suspendati din partid

Membrii PSD care sunt condamnati in prima instanta pentru faptele de coruptie vor fi suspendati din partid, conform unei modificari la statut propuse de premierul Victor Ponta, liderul formatiunii.

Pronostic sumbru pentru 2050: Jumatate din populatia lumii va fi afectata!

In jurul anului 2050, jumatate din populatia lumii va fi afectata de cel putin o forma de alergie, situatie provocata de modificarile rapide ale mediului si stilului de viata, estimeaza Organizatia.

Ajutoare pentru familiile nevoiase din Vrancea

Asociatia Romanilor din Italia ARI) continua campania de ajutorare a familiilor nevoiase din Vrancea, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )