Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sorin Campeanu: Proiectul pentru noua Lege a Educatiei, in dezbatere publica in iunie

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sorin Campeanu: Proiectul pentru noua Lege a Educatiei, in dezbatere publica in iunie

Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca noul proiect de Lege a Educatiei va fi lansat in dezbatere publica in iunie, printre principalele puncte ale actului normativ aflandu-se si admiterea la liceu, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei: Proiectul pentru noua Lege va fi lansat in dezbatere publica, in iunie

Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca noul proiect de Lege a Educatiei va fi lansat in dezbatere publica in iunie, printre principalele puncte ale actului normativ aflandu-se si admiterea la liceu.

O noua lege a educatiei ar putea fi finalizata pana la sfarsitul anului

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca in urma unei intalniri cu reprezentantii sindicatelor din invatamant s-a ajuns la concluzia ca este necesara o noua lege a educatiei, scrie Agerpres. Am.

Guvernul pregateste o noua lege a educatiei. Despre ce schimbari ar putea fi vorba

Ministerul Educatiei anunta o noua lege a invatamantului. Aceasta se bazeaza, de fapt, pe draftul unei legi vechi, din 2009, cunoscuta drept legea Andronescu, dupa senatorul PSD Ecaterina Andronescu, ministru al Educatiei in mai multe guverne. Daca unele dintre articolele acelei legi se vor mentine s-ar putea da, din nou, examen pentru admiterea in liceu.

Ministrul Educatiei: Noua Lege a Educatiei va fi lansata in dezbatere publica in luna iunie

Noul proiect de Lege a Educatiei va fi lansat spre dezbatere publica in luna iunie, unul dintre subiectele abordate fiind si admiterea la liceu, a declarat Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, intr-o conferinta.

Sorin Campeanu: Naveta cadrelor didactice se deconteaza prin bugetele autoritatilor locale de 18 ani

Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a declarat ca decontarea cheltulilor cu naveta pentru profesori se face de 18 ani, nu este o initiativa noua, dupa cum a afirmat, sambata, vicepresedinta PNL, Raluca.

O noua Lege a educatiei: Nu mai are sens sa modificam actuala Lege

In prezent se lucreaza la un alt proiect al Legii educatiei care ar putea fi gata pana la sfarsitul anului si apreciaza ca in acest context nu ar mai avea sens sa modifice actuala Lege a educatiei asa cum au cerut unele organizatii studentesti, a.

Campeanu, ministrul Educatiei: Lucram la o noua lege, n-are sens sa o modificam pe cea in vigoare

Din moment ce se lucreaza la un nou proiect de lege a educatiei, nu cred ca mai are sens sa aducem modificari in actuala Lege a educatiei, a spus Campeanu intr-o conferinta de presa, dupa intalnirea cu Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania.

Sorin Campeanu: Abonamentele profesorilor, decontate de 18 ani de autoritatile locale

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, raspunzand unei afirmatii facute de Raluca Turcan, ca naveta cadrelor didactice se deconteaza de 18 ani din bugetele autoritatilor locale, iar normele propuse in prezent de minister elimina intarzierile actuale la decontarea transportului profesorilor, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )