Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sorin Campeanu: Abonamentele profesorilor, decontate de 18 ani de autoritatile locale

Hotnews Hotnews,
 Sorin Campeanu: Abonamentele profesorilor, decontate de 18 ani de autoritatile locale

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, raspunzand unei afirmatii facute de Raluca Turcan, ca naveta cadrelor didactice se deconteaza de 18 ani din bugetele autoritatilor locale, iar normele propuse in prezent de minister elimina intarzierile actuale la decontarea transportului profesorilor, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei: Abonamentele profesorilor sunt decontate de 18 ani de autoritatile locale

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, raspunzand unei afirmatii facute de parlamentarul Raluca Turcan ca naveta cadrelor didactice se deconteaza de 18 ani din bugetele autoritatilor locale, iar normele propuse in prezent de minister elimina intarzierile actuale la decontarea transportului profesorilor.

O tanara de 18 ani are cea mai lunga limba din lume

O tanara de 18 ani din Michigan sustine ca are cea mai lunga limba din lume. Adrianne Lewis reuseste sa isi atinga cu limba varful nasului, dar si barbia sau cotul, o performanta imposibil de realizat pentru oamenii obisnuiti.

Sorin Campeanu: Naveta cadrelor didactice se deconteaza prin bugetele autoritatilor locale de 18 ani

Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a declarat ca decontarea cheltulilor cu naveta pentru profesori se face de 18 ani, nu este o initiativa noua, dupa cum a afirmat, sambata, vicepresedinta PNL, Raluca.

Ministrul Sorin Campeanu: Proiectul pentru noua Lege a Educatiei, in dezbatere publica in iunie

Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca noul proiect de Lege a Educatiei va fi lansat in dezbatere publica in iunie, printre principalele puncte ale actului normativ aflandu-se si admiterea la liceu, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )