Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Sova a depus plangere la DNA pentru lipsa contractului cu Bechtel

Antena3 Antena3,
Ministrul Sova a depus plangere la DNA pentru lipsa contractului cu Bechtel

Ministerul Marilor Proiecte, condus de Dan Sova, a depus plangere penala la DNA pentru lipsa exemplarului original al contractului cu Bechtel. Acuzatia de neglijenta in serviciu privind protectia informatiilor. continuă pe Antena3

Sova a depus PLANGERE la DNA pentru disparitia contractului original cu Bechtel.

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine DPIIS) a depus la Directia Nationala Anticoruptie o plangere legata de pierderea contractului incheiat intre statul roman si compania americana Bechtel, se arata intr-un comunicat al DPIIS, remis redactiei. Citeste si Ponta il sfatuieste pe Sova sa reclame la Parchet lipsa contractului cu Bechtel Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura a depus plangerea pentru neglijenta in serviciu privind protectia informatiilor .

Departamentul condus de Sova a depus o plangere penala privind lipsa contractului cu Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a depus la DNA o plangere penala pentru neglijenta in serviciu privind protectia informatiilor clasificate, ca urmare a lipsei exemplarului original al contractului cu Bechtel pentru.

Misterul disparitiei contractului Bechtel. Departamentul condus de Sova a depus plangere penala la DNA

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a depus marti la Directia Nationala Anticoruptie DNA) o plangere penala pentru neglijenta in serviciu privind protectia informatiilor clasificate, ca urmare a disparitiei exemplarului original al contractului cu Bechtel pentru autostrada Brasov-Bors. Pe 7 august 2013, Anca Boagiu a depus la randul ei o plangere penala, acuzandu-l pe Sova ca ascunde contractul cu Bechtel.

Dan Sova a depus la DNA o plangere penala in cazul pierderii contractului original cu Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, condus de Dan Sova, a depus o plangere penala la DNA in cazul pierderii contractului original cu Bechtel. Potrivit unui comunicat al structurii conduse de Sova, plangerea nu e indreptata impotriva unei personae anume, DNA fiind in masura sa cerceteze cine se face vinovat pentru lipsa exemplarului original al contractului. Vom reveni cu amanunte.

VIDEO Dan Sova a depus la DNA o plangere penala in cazul pierderii contractului original cu Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, condus de Dan Sova, a depus o plangere penala la DNA in cazul pierderii contractului original cu Bechtel. Potrivit unui comunicat al structurii conduse de Sova, plangerea nu e indreptata impotriva unei persoane anume, DNA fiind in masura sa cerceteze cine se face vinovat pentru lipsa exemplarului original al contractului.

Sova a depus la DNA o plangere referitoare la pierderea contractului cu Bechtel

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, a depus la DNA o plangere referitoare la contractul cu Bechtel.

Dan Sova a depus la DNA o plangere referitoare la contractul cu Bechtel

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, a depus la DNA o plangere referitoare la contractul cu Bechtel, potrivit Realitatea TV.

Dan Sova a facut plangere la Directia Nationala Anticoruptie pentru pierderea contractului Bechtel

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine DPIIS), condus de Dan Sova, a depus la Directia Nationala Anticoruptie o plangere legata de pierderea contractului incheiat intre.

Ovidiu Silaghi, la sediul DNA, pentru audieri in dosarul referendumului din iulie 2012

Ovidiu Silaghi a ajuns miercuri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), unde a fost chemat sa dea explicatii in dosarul referendumului din iulie 2012, in care ii apare numele ca urmare a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2857 seconds )