Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministrul Transporturilor a cerut un control in cazul accidentului de autocar din Ungaria

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor a cerut un control in cazul accidentului de autocar din Ungaria

Autocarul implicat in accidentul din Ungaria, in care se aflau 26 de pasageri, este inmatriculat in judetul Harghita si plecase vineri de la Baile Homorod spre localitatea Pecs, inspectorii ISCTR urmand sa. continuă pe Antena3

Reprezentantii STS si ministri, chemati la audieri in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a declarat, miercuri, ca membrii Comisiei vor analiza modul in care s-a intervenit pentru salvarea victimelor accidentului aviatic din Apuseni,.

Personaj cheie in cazul accidentului aviatic din Apuseni. Constantin Voicu are legatura cu tragedia prin functia pe care o ocupa, dar nimeni nu l-a tras la raspundere

In toata povestea aceasta urata cu accidentul aviatic din muntii Apuseni, exista un personaj cheie ce are legatura cu evenimentul prin functia pe care o detine. Acest personaj a tacut malc in toata.

Dobritoiu: Ministri si reprezentanti STS vor fi audiati in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Update 14. 50 - Sefii structurilor asupra carora se exercita controlul parlamentar al Comisiei pentru Aparare din Senat - Interne, Aparare si STS - vor fi audiati in legatura cu accidentul aviatic din Apuseni,.

RAPORTUL Ministerului Transporturilor in cazul accidentului din Apuseni: De ce nu a convocat Ministerul comitetul de urgenta

Ministerul Transporturilor nu a convocat comitetul de urgenta in cazul accidentului aviatic din Apuseni, intrucat a considerat ca acesta nu reprezinta un accident major si nu a produs disfunctionalitati in infrastructura de transport, arata un raport al institutiei, potrivit Digi24.

UPDATE RAPORTUL Ministerului Transporturilor in cazul accidentului din Apuseni: De ce nu a convocat Ministerul comitetul de urgenta/STS:Coordonatele de latitudine si longitudine mentionate in acest raport nu au provenit de la noi

Ministerul Transporturilor nu a convocat comitetul de urgenta in cazul accidentului aviatic din Apuseni, intrucat a considerat ca acesta nu reprezinta un accident major si nu a produs disfunctionalitati in infrastructura de transport, arata un raport al institutiei, potrivit Digi24. UPDATE Contactat de HotNews. ro in legatura cu informatiile din acest raport, purtatorul de cuvant al STS, colonelul Adrian Fulea, a declarat: Coordonatele de latitudine si longitudine mentionate in raportul de ancheta al Ministerului Transporturilor nu provin de la Serviciul de Telecomunicatii Speciale. El nu a facut alte precizari si nici nu a mentionat alte institutii de la care ar fi putut proveni coordonatele.

Ramona Manescu, la Sinteza zilei: Coordonare exista in minister, chiar daca in cazul accidentului se pare ca n-a existat

Coordonare exista in Minister al Transporturilor -n. r. ), chiar daca in cazul accidentului se pare ca nu a existat coordonare intre structurile diferitelor ministere, a declarat Ramona Manescu in editia de joi a.

Sinteza zilei: Ministrul Transporturilor explica BALBAIALA institutiilor in cazul tragediei aviatice din Apuseni

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a explicat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, motivul pentru care a ales sa nu vorbeasca cu presa despre ceea ce s-a intamplat in timpul si.

Noi documente zdrobitoare care indica clar vinovatii in cazul accidentului aviatic, in aceasta seara, la Sinteza zilei

Aseara, Mihai Gadea a prezentat, in premiera nationala, probe si documente zdrobitoare in cazul accidentului aviatic. Astazi noi dezvaluiriexplozive. Noi documente, convorbiri si harti care indica clar vinov.

Dobritoiu: Analizam in Comisia de Aparare modul de interventie in cazul accidentului din Apuseni

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a declarat, in aceasta dimineata, ca membrii Comisiei vor analiza modul in care s-a intervenit pentru salvarea victimelor accidentului aviatic din Apuseni.

Analizam in Comisia de Aparare modul de interventie in cazul accidentului din Apuseni

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a declarat, in aceasta dimineata, ca membrii Comisiei vor analiza modul in care s-a intervenit pentru salvarea victimelor accidentului aviatic din Apuseni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )