Libnet.ro
UNICEF

14:01

UPDATE RAPORTUL Ministerului Transporturilor in cazul accidentului din Apuseni: De ce nu a convocat Ministerul comitetul de urgenta/STS:Coordonatele de latitudine si longitudine mentionate in acest raport nu au provenit de la noi

Hotnews Hotnews,
 UPDATE RAPORTUL Ministerului Transporturilor in cazul accidentului din Apuseni: De ce nu a convocat Ministerul comitetul de urgenta/STS:Coordonatele de latitudine si longitudine mentionate in acest raport nu au provenit de la noi

Ministerul Transporturilor nu a convocat comitetul de urgenta in cazul accidentului aviatic din Apuseni, intrucat a considerat ca acesta nu reprezinta un accident major si nu a produs disfunctionalitati in infrastructura de transport, arata un raport al institutiei, potrivit Digi24. UPDATE Contactat de HotNews. ro in legatura cu informatiile din acest raport, purtatorul de cuvant al STS, colonelul Adrian Fulea, a declarat: Coordonatele de latitudine si longitudine mentionate in raportul de ancheta al Ministerului Transporturilor nu provin de la Serviciul de Telecomunicatii Speciale. El nu a facut alte precizari si nici nu a mentionat alte institutii de la care ar fi putut proveni coordonatele. continuă pe Hotnews

RAPORTUL Ministerului Transporturilor in cazul accidentului din Apuseni: De ce nu a convocat Ministerul comitetul de urgenta

Ministerul Transporturilor nu a convocat comitetul de urgenta in cazul accidentului aviatic din Apuseni, intrucat a considerat ca acesta nu reprezinta un accident major si nu a produs disfunctionalitati in infrastructura de transport, arata un raport al institutiei, potrivit Digi24.

Dobritoiu: Analizam in Comisia de Aparare modul de interventie in cazul accidentului din Apuseni

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a declarat, in aceasta dimineata, ca membrii Comisiei vor analiza modul in care s-a intervenit pentru salvarea victimelor accidentului aviatic din Apuseni.

Analizam in Comisia de Aparare modul de interventie in cazul accidentului din Apuseni

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a declarat, in aceasta dimineata, ca membrii Comisiei vor analiza modul in care s-a intervenit pentru salvarea victimelor accidentului aviatic din Apuseni.

Traian Basescu: Localizarea accidentului din Apuseni era in responsabilitatea MAI si a Ministerului Transporturilor

Presedintele Traian Basescu a comentat, duminica, desfasurarea actiunii de salvare din MuntiiApuseni, precizand ca nu tinea de responsabilitatea STS, ci de cea a MAI si a.

PDL a depus sesizare penala la Parchet privind gestionarea accidentului din Apuseni

PDL a anuntat ca a depus, astazi, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie o sesizare penala fata de modul in care autoritatile politice ale statului au gestionat accidentul aviatic din Muntii Apuseni, potrivit surselor de presa.

Dobritoiu: Ministri si reprezentanti STS vor fi audiati in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Update 14. 50 - Sefii structurilor asupra carora se exercita controlul parlamentar al Comisiei pentru Aparare din Senat - Interne, Aparare si STS - vor fi audiati in legatura cu accidentul aviatic din Apuseni,.

Reprezentantii STS si ministri, chemati la audieri in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a declarat, miercuri, ca membrii Comisiei vor analiza modul in care s-a intervenit pentru salvarea victimelor accidentului aviatic din Apuseni,.

Procuror: Exista suspiciunea de conduita culpabila a unor ministri in cazul accidentului aviatic din Apuseni

In cazul accidentului aviatic din Apuseni exista suspiciunea unei conduite culpabile din partea unor persoane care au facut parte din celulele de criza, persoane care au calitatea de ministru, arata procurorul.

Hartile STS in cazul accidentului aviatic din Apuseni AU RATAT locul prabusirii

Hartile intocmite de STS in cazul accidentului aviatic din Apuseni au ratat locul prabusirii avionului. Jurnalistii de la Romania Libera au obtinut documentele pe care serviciul le-a pus la.

Procuror: in cazul accidentului aviatic exista suspiciune de conduita culpabila ...

Procurorul general al Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a declarat, marti, la Sibiu, ca in cazul accidentului aviatic din Apuseni exista suspiciunea unei conduite culpabile din partea unor persoane care au facut parte din celulele de criza, persoane care au calitatea de ministru. Procurorul general al Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a fost intrebat, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Sibiu, despre ancheta in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )