Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mircea Basescu solicita inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mircea Basescu solicita inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu

Mircea Basescu, trimis in judecata in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 250. 000 de euro prin intermediul lui Capatana, a fost adus din nou, miercuri dimineata, la Tribunalul Constanta. Instanta va judeca cererea acestuia de inlocuire a. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Mircea Basescu a ajuns la Tribunalul Constanta. El cere inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu

Mircea Basescu a fost adus din nou, vineri, la Tribunalul Constanta, unde se va judeca cererea acestuia de inlocuire a masurii de arestare preventiva cu arestul la domiciliu. Mircea Basescu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta.

VIDEO UPDATE Mircea Basescu ramane in arest. Decizia nu este definitiva. El a cerut inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu

Mircea Basescu a fost adus din nou, vineri, la Tribunalul Constanta, unde se va judeca cererea acestuia de inlocuire a masurii de arestare preventiva cu arestul la domiciliu. Mircea Basescu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta.

Mircea Basescu, adus la tribunal, unde cere inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu

Mircea Basescu a ajuns vineri dimineata la Tribunalul Constanta, unde se judeca cererea sa de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Actiunea are loc dupa ce masura controlului judiciar.

Mircea Basescu cere inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu

Mircea Basescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta, a cerut miercuri Tribunalului Constanta sa ii inlocuiasca masura arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Cererea va fi analizata de judecatori in aceasta saptamana.

Mircea Basescu si Marian Capatana cer magistratilor de la Tribunalul Constanta inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu

UPDATE 10:11 Marian Capatana a fost adus si el, vineri, la Tribunalul Constanta, unde, ca si fratele presedintelui, a despus o cerere de inlocuire a masurii arestarii preventive cu arestul la domiciliu. Tri.

Mircea Basescu cere magistratilor de la Tribunalul Constanta inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu

Tribunalul Constanta judeca vineri cererea lui Mircea Basescu de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Avocatul lui Mircea Basescu este de parere ca aceasta solicitare are sanse de reusita.

Mircea Basescu vrea acasa. Fratele presedintelui si-ar dori sa stea in arest la domiciliu: Am luat totul ca pe o gluma

Mircea Basescu face o noua incercare de a iesi din inchisoare. Dupa ce judecatorii i-au respins schimbarea arestarii preventive cu punerea sub control judiciar, fratele presedintelui vrea in arest la domiciliu.

Tribunalul Constanta decide daca Mircea Basescu va primi sau nu arest la domiciliu

Un complet al Tribunalului Constanta va judeca, vineri, cererea formulata de Mircea Basescu, fratele sefului statului, pentru inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, in dosarul in care a fost trimis in judecata, impreuna cu Marian Capatana, relateaza Agerpres.

Mircea Basescu, dus la audieri la Tribunalul din Constanta

Fratele presedintelui Romaniei, Mircea Basescu, este dus, in aceasta dimineata, la Tribunalul Constanta, unde se judeca solicitarea sa privind inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Mircea Basescu cere arest la domiciliu

Avocatul lui Mircea Basescu a inaintat o cerere pentru schimbarea masurii de arest preventiv in arest la domiciliu, relateazaB1 TV. Astfel, aparatorul lui Basescu spera la masura controlului judiciar sau.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )