Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Mircea Basescu a ajuns la Tribunalul Constanta. El cere inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu

România Liberă România Liberă,
VIDEO Mircea Basescu a ajuns la Tribunalul Constanta. El cere inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu

Mircea Basescu a fost adus din nou, vineri, la Tribunalul Constanta, unde se va judeca cererea acestuia de inlocuire a masurii de arestare preventiva cu arestul la domiciliu. Mircea Basescu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. continuă pe România Liberă

Mircea Basescu, adus la tribunal, unde cere inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu

Mircea Basescu a ajuns vineri dimineata la Tribunalul Constanta, unde se judeca cererea sa de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Actiunea are loc dupa ce masura controlului judiciar.

Tribunalul Constanta decide daca Mircea Basescu va primi sau nu arest la domiciliu

Un complet al Tribunalului Constanta va judeca, vineri, cererea formulata de Mircea Basescu, fratele sefului statului, pentru inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, in dosarul in care a fost trimis in judecata, impreuna cu Marian Capatana, relateaza Agerpres.

Judecatoarea de la Tribunalul Bucuresti din procesul lui Mircea Basescu a ajuns la spital, in urma unui accident usor

Judecatoarea Brandusa Gheorghe, care se ocupa de procesul lui Mircea Basescu, a ajuns la spital, miercuri, in urma unui accident usor, petrecut chiar in fata Tribunalului Bucuresti, relateaza B1 TV. Masina.

Un afacerist incurabil, gata s-o ia mereu de la capat. Mircea Basescu si-a incercat norocul in mai toate domeniile de afaceri

Un afacerist incurabil, gata s-o ia mereu de la capat - asa ar putea fi descris fratele presedintelui. Mircea Basescu de la Constanta si-a incercat norocul in mai toate domeniile de afaceri. Acesta a inceput cu.

Mircea Basescu cere magistratilor de la Tribunalul Constanta inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu

Tribunalul Constanta judeca vineri cererea lui Mircea Basescu de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Avocatul lui Mircea Basescu este de parere ca aceasta solicitare are sanse de reusita.

VIDEO UPDATE Mircea Basescu ramane in arest. Decizia nu este definitiva. El a cerut inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu

Mircea Basescu a fost adus din nou, vineri, la Tribunalul Constanta, unde se va judeca cererea acestuia de inlocuire a masurii de arestare preventiva cu arestul la domiciliu. Mircea Basescu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta.

Mircea Basescu si Marian Capatana cer magistratilor de la Tribunalul Constanta inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu

UPDATE 10:11 Marian Capatana a fost adus si el, vineri, la Tribunalul Constanta, unde, ca si fratele presedintelui, a despus o cerere de inlocuire a masurii arestarii preventive cu arestul la domiciliu. Tri.

Mircea Basescu, dus la audieri la Tribunalul din Constanta

Fratele presedintelui Romaniei, Mircea Basescu, este dus, in aceasta dimineata, la Tribunalul Constanta, unde se judeca solicitarea sa privind inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Mircea Basescu cere inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu

Mircea Basescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta, a cerut miercuri Tribunalului Constanta sa ii inlocuiasca masura arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Cererea va fi analizata de judecatori in aceasta saptamana.

Mircea Basescu solicita inlocuirea arestarii preventive cu arestul la domiciliu

Mircea Basescu, trimis in judecata in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 250. 000 de euro prin intermediul lui Capatana, a fost adus din nou, miercuri dimineata, la Tribunalul Constanta. Instanta va judeca cererea acestuia de inlocuire a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )