Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mitt Romeny se va retrage din politica daca va fi infrant

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mitt Romeny se va retrage din politica daca va fi infrant

Ann Romney, sotia candidatului republican la alegerile presedintialele de pe 6 noiembrie, a afirmat ca se vor retrage din viata politica daca Mitt Romney nu va fi ales, potrivit unui interviu pentru emisiunea The View a postului de televiziune ABC, scrie AFP, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Sotia candidatului republican la prezidentialele din SUA: Mitt Romeny se va retrage din politica daca va fi infrant

Ann Romney, sotia candidatului republican la alegerile presedintialele de pe 6 noiembrie, a afirmat ca se vor retrage din viata politica daca Mitt Romney nu va fi ales, potrivit unui interviu pentru emisiunea The View a postului de televiziune ABC, scrie AFP, conform surselor de presa.

Mitt Romney se va retrage din politica daca va fi infrant

Ann Romney, sotia candidatului republican la prezidentialele de la 6 noiembrie, a afirmat ca se vor retrage din viata politica daca Mitt Romney nu va fi ales, potrivit unui interviu pentru emisiunea The View a postului de televiziune ABC, scrie AFP.

Mitt Romney se retrage din viata politica daca va pierde alegerile din 6 noiembrie

Mitt Romney se va retrage din viata politica in cazul in care nu va fi ales presedinte al Statelor Unite, a declarat chiar sotia candidatului republican , transmite AFP. Ann Romney a declarat ca daca nu sotul s.

Yahoo! se retrage din Coreea de Sud

Sucursala Yahoo! din Coreea de Sud a anuntat vineri ca isi va inchide operatiunile din aceasta piata, subliniind competitia acerba in care se afla cu Google si alti rivali locali pe zona de publicitate pe mobil si servicii online, informeaza Reuters. Aceasta este prima tara asiatica din care se retrage Yahoo!.

RBS se retrage din mecanismul guvernamental de garantare a activelor toxice

Grupul bancar Royal Bank of Scotland RBS), care opereaza si in Romania, detinut de Statul britanic in proportie de 82%, a anuntat miercuri ca a decis sa se retraga din sistemul guvernamental de garantare a activelor toxice, decizia devenind operationala incepand din 18 octombrie curent, a anuntat banca intr-un comunicat.

Emil Boc: incercam sa reparam aventura lui Ponta si Antonescu din vara. Daca nu ar fi fost, am fi avut un raspuns concret legat de Schengen

Fostul prim-ministru al Romaniei, Emil Boc, a declarat joi, ca Romania ar fi avut un raspuns concret din partea UE in ceea ce priveste aderarea la Schengen, daca Victor Ponta si Crin Antonescu nu ar avut.

Google ameninta ca nu va mai indexa site-urile de presa din Franta, daca va trebui sa plateasca pentru continutul afisat pe motorul sau de cautare

Gigantul american Google a amenintat ca nu va mai indexa site-urile de presa din Franta pentru a protesta impotriva unei propuneri legislative din aceasta tara, in urma careia ar urma sa plateasca o taxa pentru continutul afisat pe motorul sau de cautare, informeaza France 24, care citeaza AFP. Intr-o scrisoare trimisa de Google autoritatilor franceze in aceasta luna, gigantul IT american sustine ca nu poate accepta o asemenea masura care i-ar afecta existenta si ca in consecinta ar fi nevoita sa nu mai indexeze site-urile presei franceze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )