Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sotia candidatului republican la prezidentialele din SUA: Mitt Romeny se va retrage din politica daca va fi infrant

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sotia candidatului republican la prezidentialele din SUA: Mitt Romeny se va retrage din politica daca va fi infrant

Ann Romney, sotia candidatului republican la alegerile presedintialele de pe 6 noiembrie, a afirmat ca se vor retrage din viata politica daca Mitt Romney nu va fi ales, potrivit unui interviu pentru emisiunea The View a postului de televiziune ABC, scrie AFP, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

AUDIO INTERVIU Prezidentialele din SUA, explicate de doi strategi electorali: Totul e vazut printr-o singura prisma - economia

Tot ce se discuta in confruntarea Obama-Romney pentru presedintia SUA este vazut printr-o singura prisma: cum va afecta acel lucru economia, spun Donald Fowler si Paul Pelletier, strategi electorali pentru Partidul Democrat, respectiv Partidul Republican. Intr-un interviu acordat HotNews. ro, acestia explica, in functie de propria orientare politica, popularitatea pe care si-o pastreaza Obama in pofida situatiei economice, felul cum abordeaza fiecare tabara lupta pentru Presedintie, efectele super-PACs, abordarea problemelor de politica externa, influenta crescanda a social media si cea in scadere a televiziunii asupra campaniei electorale.

Mitt Romeny se va retrage din politica daca va fi infrant

Ann Romney, sotia candidatului republican la alegerile presedintialele de pe 6 noiembrie, a afirmat ca se vor retrage din viata politica daca Mitt Romney nu va fi ales, potrivit unui interviu pentru emisiunea The View a postului de televiziune ABC, scrie AFP, conform surselor de presa.

Mitt Romney se va retrage din politica daca va fi infrant

Ann Romney, sotia candidatului republican la prezidentialele de la 6 noiembrie, a afirmat ca se vor retrage din viata politica daca Mitt Romney nu va fi ales, potrivit unui interviu pentru emisiunea The View a postului de televiziune ABC, scrie AFP.

Mitt Romney va parasi viata politica in cazul unei infrangeri in alegeri, anunta ...

Ann Romney, sotia candidatului republican in alegerile de la 6 noiembrie, a declarat, joi, intr-un interviu pentru emisiunea The View a postului ABC, ca acesta se va retrage din viata politica in cazul in care nu va fi ales presedinte al SUA, scrie Mediafax. Absolut. El nu va candida din nou si nici eu, a declarat Ann Romney cand prezentatorul a intrebat-o daca o infrangere in alegerile prezidentiale ar insemna sfarsitul carierei politice a sotului ei. Ann Romney a declarat ca i-a fost .

Mitt Romney se retrage din viata politica daca va pierde alegerile din 6 noiembrie

Mitt Romney se va retrage din viata politica in cazul in care nu va fi ales presedinte al Statelor Unite, a declarat chiar sotia candidatului republican , transmite AFP. Ann Romney a declarat ca daca nu sotul s.

Sotia unuia din candidatii pentru presedintia SUA: A decis sa se RETRAGA. Milioane de americani, socati de declaratie

Alegerile din SUA pentru fotoliul de presedinte au intrat in linie dreapta, iar armele cu care lupta cei doi candidati se intetesc. Ann Romney, sotia candidatului republican in alegerile de la 6 noiembrie, a.

Masacru la un coafor din SUA: Trei femei au fost ucise

Un masacru asemanator celui petrecut la coaforul din Dorobanti a avut loc in SUA. Trei femei au fost ucise la un coafor din orasul Orlando, Florida, dupa ce un barbat a deschis focul asupra clientilor. Dupa c.

Bursele din SUA deschid in scadere

Bursele din Statele Unite ale Americii au deschis sedinta de tranzactionare de azi in scadere.

La un pas de tragedie. BOMBA in sediul Sistemului Federal de Rezerve din SUA

Biroul Federal de Investigatii a dejucat un atentat terorist, ce viza un sediu al Sistemului Federal de Rezerve al Statelor Unite ale Americii. Oamenii legii au arestat un tanar de 21 de ani, originar din.

Clujenii de la iQuest au deschis un birou in Silicon Valley si vor sa intre puternic pe piata din SUA

Compania clujeana iQuest, specializata in dezvoltarea de solutii si servicii software customizate si-a propus sa isi extinda activitatea si in regiunea Statelor Unite prin deschiderea unui birou in Silicon Valley, langa nume celebre din industria de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )