Libnet.ro
UNICEF

16:30

Moldova asteapta un raspuns clar din partea Rusiei privind independenta Transnistriei

România Liberă România Liberă,
Moldova asteapta un raspuns clar din partea Rusiei privind independenta Transnistriei

Chisinaul asteapta o reactie foarte clara din partea Rusiei la recenta solicitare a regimului separatist de la Tiraspol pentru recunoasterea independentei Transnistriei, a declarat ministrul moldovean de Externe, Natalia Gherman, intr-un interviu pentru Radio Free Europe, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Activistii prorusi din Donetk cer sustinere militara din partea Rusiei

Activistii prorusi din Donetk, cei care au proclamat Republica Donetk, vor sustinere militara din partea presedintelui Vladimir Putin, transmite Mediafax. Asteptam ca Putin sa trimita trupe in sud-est.

ACUZATIE uriasa din partea RUSIEI: SUA vor un nou RAZBOI MONDIAL

Lupta pentru putere transforma din nou Ucraina intr-un butoi cu pulbere! Oficialii de la Kiev au inceput operatiunea anti-tero in estul tarii, impotriva separatistilor prorusi. Cei din urma nu se lasa.

Chisinaul asteapta un raspuns foarte clar al Rusiei la cererea privind independenta Transnistriei

Guvernul R. Moldova inca asteapta o reactie foarte clara din partea Rusiei la recenta solicitare a regimului separatist de la Tiraspol in vederea recunoasterii independentei regiunii transnistrene, a declarat ministrul moldovean de Externe, Natalia Gherman, intr-un interviu pentru Radio Free Europe, transmite Mediafax.

Tariceanu: Cred ca urmatorul presedinte al Romaniei va fi din partea USL

Viitorul presedinte al Romaniei va veni din partea celor aflati sub sigla USL, a declarat, miercuri, presedintele Senatului,Calin Popescu Tariceanu. Cred cu tarie ca urmatorul presedinte al Romaniei va.

Tariceanu: Basescu are dreptate. Urmatorul presedinte va fi din partea USL

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, considera ca urmatorul presedinte al Romaniei va veni din partea celor care se straduiesc sa duca la capat angajamentele luate sub sigla USL, conform Agerpres.

Chisinaul asteapta un raspuns foarte clar al Rusiei la cererea privind independenta Transnistriei

Guvernul Republicii Moldova inca asteapta o reactie foarte clara din partea Rusiei la recenta solicitare a regimului separatist de la Tiraspol in vederea recunoasterii independentei regiunii.

Emil Boc, cel mai pregatit sa candideze din partea dreptei la prezidentiale

Fostul premier Emil Boc este omul politic cel mai pregatit sa reprezinte dreapta la alegerile preziden and tiale din toamna a declarat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei emisiuni a televiziunii Digi24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )