Libnet.ro
UNICEF

11:30

Moldovenii au iesit, din nou in strada. Oamenii cer demisia lui Timfoti

România Liberă România Liberă,
Moldovenii au iesit, din nou in strada. Oamenii cer demisia lui Timfoti

Zeci de mii de moldoveni au iesit duminica in centrul Chisinaului pentru a cere demisia presedintelui Nicolae Timofti, a membrilor Guvernului si pedepsirea celor vinovati de furturile din sistemul bancar, potrivit Unimedia. continuă pe România Liberă

Dorel a lovit din nou, insa de aceasta data in tiroliana de 30.000 de euro din Mamaia pe care a distrus-o complet (VIDEO)

Dorel a lovit din nou. De aceasta data in tiroliana de pe plaja Modern din Mamaia, pe care a distrus-o complet. Un accident, dupa cum descrie managerul de proiect. Tiroliana era cea mai mare din Romania, iar.

Catalina Ponor, din nou la barna, dupa trei ani de pauza. Unde a concurat tripla campioana olimpica

Catalina Ponor, tripla campioana olimpica la gimnastica, a concurat din nou intr-un turneu dupa trei ani de pauza. Ea participat la bilateralul amical Romania-Franta, care a avut loc la Izvorani.

Whitney Houston va concerta din nou pe scenele din SUA. Cum este posibil acest lucru

Whitney Houston va pleca intr-un turneu nou turneu prin SUA, la patru ani de la decesul sau. Fosta artista va fi prezenta din nou pe scena datorita unei holograme care va reproduce imaginea sa.

Surse: Premierul Victor Ponta, din nou, in Turcia

Premierul Victor Ponta s-ar afla, din nou, in Turcia, pentru un nou control, dupa interventia suferita la genunchi, conform unor surse citate de Digi24.

UPDATE Surse: Victor Ponta a plecat din nou in Turcia/ Ponta pe Facebook: Sunt acasa, ma pregatesc sa ma uit la meciurile de la Campionatul European de Baschet/ UPDATE SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea, au confirmat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, Ponta le-ar fi spus colaboratorilor ca pleaca pentru o serie de analize la picior. De mentionat ca Ponta nu a anuntat oficial, la fel cum a procedat si data trecuta cand s-a operat la genunchi, aceasta noua deplasare in afara tarii. 00 Premierul Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat joi seara pe pagina sa de Facebook, ca se afla acasa si ca se pregateste sa se uite la meciurile din seara asta de la Campionatul European de Baschet, si apoi sa ma culc pentru ca maine am treaba multa la Guvern. UPDATE 11:00 SURSE: Ponta s-a aflat in Turcia in cursul zilei de joi. Nu exista nici un dubiu asupra acestui fapt.

Mii de persoane au protestat in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau: Manifestantii cer demisia conducerii tarii si organizarea de alegeri anticipate

Mii de persoane au participat duminica in Piata Marii Adunari Nationale PMAN) din Chisinau la o noua actiune de protest impotriva guvernarii, protestatarii cerand demisia presedintelui Nicolae Timofti, a.

Gica Popescu a iesit din inchisoare, intr-o permisie

Inceputul de toamna l-a prins pe Giga Popescu 47 de ani) in sanul familiei. Fostul mare fotbalist a primit o permisie din partea penitenciarului Jilava. Si cum ar putea s-o petreaca mai bine, daca nu alaturi.

Steaua lui Donald Trump de pe Walk of Fame din Hollywood, vandalizata: Oamenii care au vreo problema cu el nu ar trebui sa se exprime pe acest bulevard

Steaua candidatului republican in cursa prezidentiala Donald Trump de pe Walk of Fame din Hollywood a fost vandalizata, fiind desenat un mare semn X de culoare galbena galben peste stea, care a fost insa.

Sociologul Alin Teodorescu: Dupa o perioada de buimaceala, PSD a crescut din nou peste PNL. S-ar putea ca anul viitor PSD sa faca din nou guvernul

Sociologul institutului de sondare a opiniei publice IMAS, Alin Teodorescu, a declarat intr-un interviu ca l-a avertizat pe premierul Victor Ponta inca din primavara anului trecut ca va pierde alegerile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )