Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Iacob Ridzi CANDIDEAZA la parlamentare din partea PPDD.

România Liberă România Liberă,
Monica Iacob Ridzi CANDIDEAZA la parlamentare din partea PPDD.

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, s-a inscris, luni, in PPDD Hunedoara, ea urmand sa candideze din partea acestui partid pentru Camera Deputatilor in Colegiul 5 din Valea Jiului, colegiu in care a candidat si la scrutinul precedent, scrie Mediafax. Presedintele PPDD Hunedoara, Haralambie Vochitoiu, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, ca Monica Iacob Ridzi a semnat adeziunea la PPDD, aceasta fiind desemnata candidat pentru Camera Deputatilor in Colegiul 5, . continuă pe România Liberă

Deputatul Monica Iacob Ridzi va candida din partea PP-DD in Hunedoara

Deputatul Monica Iacob-Ridzi va candida pentru un nou mandat in Camera Deputatilor din partea PP-DD in Colegiul 5 Petrosani-Petrila-Aninoasa, unde activeaza in prezent, potrivit Agerpres. in cursul.

Deputatul Monica Iacob-Ridzi s-a inscris in PP-DD si va candida pentru un nou mandat

Deputatul Monica Iacob-Ridzi s-a inscris in PP-DD si va candida pentru un nou mandat in Camera Deputatilor in Colegiul 5 Petrosani-Petrila-Aninoasa, unde activeaza si acum, a anuntat, luni, presedintele filialei judetene Hunedoara a PPDD, Haralambie Vochitoiu, potrivit Agerpres.

Dan Diaconescu: Din partea PPDD, Becali ar avea mai multe sanse la alegeri. Cine stie, poate, peste un an, va deveni candidatul USL la presedintie impotriva mea

Presedintele PPDD, DanDiaconescu, a declarat, luni, ca nu va candida in Bucuresti impotriva lui George Becali, care se afla cel mai probabil pe listele USL-ului. Diaconescu a explicat ca el va candida acolo.

Sebastian Lazaroiu, despre candidatura lui Becali din partea liberalilor: PNL a intrat in ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu se intreaba daca nu cumva PNL a intrat in anul mortii in contextul in care Gigi Becali a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din partea liberalilor. PNL a intrat in anul mortii? Eu Becali, care candidez sub sigla USL, nu ma poate bate nici Obama. Ma retrag de la Bruxelles si vin in Parlamentul Romaniei. Voi fi membru PNL si voi candida din partea USL, a incheiat Gigi Becali, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de .

Ponta: Este o idee foarte buna ca Becali sa candideze din partea USL.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni dimineata, despre candidatura lui Gigi Becali la alegerile parlamentare din decembrie din partea PNL, ca este de acord si ca i se pare o idee buna. Cred ca este o idee foarte buna sa candideze Becali din partea USL in colegiul in care candideaza Dan Diaconescu, a spus prim-ministrul. Ponta a subliniat ca Becali o sa il invinga pe Diaconescu: Il batem pe principiul e aliat PD. Totodata, Ponta considera ca disputele cu PDL nu fac decat sa creasca .

Presedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, CANDIDEAZA din partea USL intr-un colegiu din ...

Presedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, va candida intr-un colegiu uninominal pentru Camera Deputatilor in judetul Suceava, din partea USL, a anuntat, luni, presedintele PSD Suceava, Catalin Nechifor, relateaza Mediafax. Nechifor a spus, intr-o conferinta de presa, ca Iane va candida din partea USL in colegiul uninominal nr. 7, care include orasul Vicovu de Sus, si a precizat ca aceasta candidatura se face in baza unui protocol intre PSD si Partidul Verde. El a explicat ca desemnarea .

Ponta: E bine ca Becali candideaza din partea USL in colegiu cu Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta s-a declarat multumit de candidatura lui Gigi Becali din partea USL, fiind increzazor in sansele acestuia in fata principalului contracandidat, Dan Diaconescu.

Antonescu: Victor Ciorbea va candida cu siguranta din partea USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca fostul premier Victor Ciorbea va candida cu siguranta din partea USL la alegerile parlamentare. Domnul Ciorbea, cu siguranta. Acestea sunt detalii, nu le.

Sebastian Lazaroiu, despre candidatura lui Becali din partea PNL: Liderii USL si-au dat ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza, ironic, candidatura la parlamentare a finantatorului echipei Steaua, Gigi Becali, din partea PNL. Intr-un fel, da, e corect si sincer. USL se bate cu Dan Diaconescu. Le-a luat ceva vreme pana sa isi dea seama care e adevaratul adversar. Probabil ca liderii USL si-au dat seama ca sunt prea slabi pentru DD si si-au adus intariri, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de Facebook. Reactia lui Sebastian Lazaroiu vine dupa ce .

Antonescu: Sunt de acord ca Becali sa candideze din partea USL.

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, ca personal sustine candidatura lui George Becali din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie, si ca PNL are ocazia sa decida luni asupra acestui lucru, la Biroul Politic, potrivit Realitatea. net. Gigi Becali sa candideze pentru Parlament, daca doreste, pe listele USL. Asta inseamna din punct de vedere juridic, fie o candidatura sub culorile PNL, fie sub culorile PSD. Optiunea lui George Becali este catre PNL, eu i-am spus ca, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )