Libnet.ro
UNICEF

19:00

Monica Macovei l-a dat in judecata pe Dan Sova, dupa ce social-democratul a afirmat ca tatal acesteia ar fi fost general de securitate

Hotnews Hotnews,
Monica Macovei l-a dat in judecata pe Dan Sova, dupa ce social-democratul a afirmat ca tatal acesteia ar fi fost general de securitate

Europarlamentarul Monica Macovei, impreuna cu mama ei, l-a actionat in judecata, marti, pe Dan Sova pentru afirmatiile mincinoase pe care le-a facut la adresa tatalui ei,Vasile R. Gherghescu, anunta Biroul de presa al europarlamentarului democrat-liberal, intr-un comunicat. Sova a afirmat ca tatal Monicai Macovei ar fi fost general de securitate si seful securitatii Giurgiu. I-am cerut domnului Dan Sova sa prezinte dovezi pentru afirmatiile calomnioase pe care le-a facut la adresa tatalui meu, dar nu are nicio dovada, a spus Monica Macovei. continuă pe Hotnews

Monica Macovei l-a dat in judecata pe Dan Sova pentru afirmatii mincinoase

Europarlamentarul Monica Macovei l-a dat in judecata pe Dan Sova pentru ca a spus despre tatal ei ca ar fi fost general de securitate si seful securitatii Giurgiu, transmite biroul de presa al europarlamentarului.

Monica Macovei l-a dat in judecata pe Dan Sova dupa ce ministrul a spus ca tatal ei ar fi fost general de securitate

Europarlamentarul Monica Macovei, impreuna cu mama ei, l-a actionat in judecata marti pe Dan Sova pentru ca a spus despre tatal ei ca ar fi fost general de securitate si seful securitatii Giurgiu.

Monica Macovei l-a dat in judecata pe ministrul Dan Sova pentru calomnie

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a anuntat, marti, ca l-a actionat in judecata, impreuna cu mama sa, pe ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Dan Sova, pe care il acuza de afirmatii calomnioase,.

Macovei l-a dat in judecata pe Dan Sova

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a anuntat, astazi, ca l-a actionat in judecata, pe ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Dan Sova, pe care il acuza de afirmatii calomnioase, dupa ce acesta a declarat ca tatal ei, Vasile R. Gherghescu, ar fi fost general de securitate si seful securitatii Giurgiu, potrivit unei postari de pe blogul fostului ministru al Justitiei.

Macovei si mama sa L-AU DAT iN JUDECATA pe Sova pentru afirmatiile privind tatal ei.

Europarlamentarul Monica Macovei si mama ei l-au actionat in judecata marti pe Dan Sova pentru afirmatiile mincinoase pe care acesta le-a facut la adresa tatalui ei, Vasile R. Gherghescu, potrivit carora ar fi fost general de Securitate si seful Securitatii Giurgiu, potrivit NewsIn, citat de Realitatea. net. I-am cerut d-lui Dan Sova sa prezinte dovezi pentru afirmatiile calomnioase pe care le-a facut la adresa tatalui meu, dar nu are nicio dovada, a spus Monica Macovei. Anterior, pe 9 .

Dan Sova: I-am raspuns la scrisoare doamnei Macovei si i-am dat si materialele de presa.

Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Dan Sova, a declarat, marti, ca fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, are tot dreptul sa il dea in judecata si a subliniat in acelasi timp ca i-a raspuns la scrisoarea acesteia care a fost trimisa la Guvern, potrivit Agerpres. Este dreptul dansei sa ma dea in judecata. Mi-a trimis o scrisoare la Guvern la care i-am raspuns si i-am transmis si materialele de presa pe care le-am avut in vedere cand am facut respectivele afirmatii. Stim ca .

Monica Macovei: Rolul meu e sa aplic criteriile pentru candidatii Aliantei Romania Dreapta; s-ar putea sa existe suparari

Persoanele condamnate definitiv, arestate preventiv, trimise in judecata sau care au averi disproportionate, care au incheiat contracte netransparente cu statul, au colaborat cu Securitatea, au trecut de la un partid la altul nu vor putea candida din partea ARD, potrivit codului etic al aliantei, prezentat duminica de vicepresedintele PDL Monica Macovei, relateaza Mediafax.

Monica Macovei: in Alianta Romania Dreapta vrem parlamentari responsabili si corecti, nu ...

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a explicat, duminica seara, la B1 TV, de ce s-a interzis traseismul in Alianta Romania Dreapta. Citeste si: Codul Etic al Aliantei Romania Dreapta. Macovei: Rolul meu e sa aplic criteriile pentru candidatii ARD. S-ar putea sa existe suparari Criteriile de integritate sunt raspunsul catre romanii care vor altceva. Avem parlamentari condamnati, care au fost arestati, colaboratori ai Securitatii, gasiti incompatibili, conficte de interese. Ma indoiesc ca .

Razboiul orgoliilor in ARD. Mihai Razvan Ungureanu o contrazice pe Monica Macovei: Traseismul este o tema falsa/ Mihail Neamtu: Sunt fericit ca nu-l cunosc pe Ionut Bazac

La doar o zi dupa ce Monica Macovei a prezentat criteriile de integritate dupa care Alianta Romania DreaptaARD) isi va stabilli candidati la alegerile parlamentare, Mihai Razvan Ungureanu isi contrazice partenerii de Alianta. Intr-un interviu acordat cotidanului Romania Libera, Ungureanu sustine ca traseismul este o tema falsa pentru ARD iar, Forta Civica va avea usile deschise pentru politicieni cu experienta. De precizat este in interiorul ARD exista tensiuni in ceea ce priveste candidatura la parlamentare a membriilor Fortei Civice ca Stefan Pirpiliu si Danut Liga ex-pedelisti). Totodata, Forta Civica a cooptat in structura de conducere politicieni de la PNL si PSD.

Monica Macovei: in Alianta Romania Dreapta vrem parlamentari responsabili si corecti, nu arestati sau incompatibili

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a explicat duminica seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, de ce s-a interzis traisemul in Alianta Romania Dreapta. Astfel, ea spune ca se.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )