Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un mort si trei raniti in urma unei explozii la un atelier de sudura din Buzau

Antena3 Antena3,
Un mort si trei raniti in urma unei explozii la un atelier de sudura din Buzau

Un om a murit si alti 3 au fost raniti in urma unei explozii la un atelir de sudura din Buzau. Doi dintre raniti, in stare foarte grava, au fost transportati cu elicopterele SMURD la Spitalul de Arsi. continuă pe Antena3

Un mort si trei raniti, intr-o explozie produsa intr-un atelier de sudura din Buzau

Un om a murit si alti trei sunt raniti in urma unei explozii care a avut loc intr-un atelier de sudura din Buzau, in timp ce acestia incercau sa sudeze rezervorul de motorina al unei masini, a declarat sambata inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii, Dantes Nicolae Bratu.

Buzau: Un om a murit si trei au fost raniti in urma unei explozii care a avut loc intr-un atelier de sudura

Un om a murit si trei au fost raniti intr-o explozie produsa intr-un atelier de sudura din Buzau, informeaza Mediafax. Explozia a avut loc in momentul in care cei patru incercau sa sudeze rezervorul de.

VIDEO Explozii la un atelier de sudura din Buzau, soldate cu un mort si trei raniti

Explozii in aceasta dupa-amiaza la un atelier de sudura din Buzau. O persoana a murit si alte trei printre care si un adolescent de 16 ani au fost ranite grav. Deflagratia s-a produs in momentul in care barbatii incercau sa sudeze un rezervorul unei masini. Doua dintre victime au fost duse cu elicopterul la spitalul de arsi din capitala. Autoritatile au inceput o ancheta.

Explozie la Buzau. Un mort si trei raniti

Un om a murit si alti trei sunt raniti in urma unei explozii care a avut loc cu putin timp in urma intr-un atelier de sudura din Buzau, in timp ce acestia incercau sa sudeze rezervorul de motorina al unei masini, a declarat pentru Mediafax inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii, Dantes Nicolae Bratu.

Explozie in Buzau. Un om a murit. Doi dintre raniti, in stare grava

Un om a murit si alti trei sunt raniti in urma unei explozii care a avut loc intr-un atelier de sudura din Buzau. Accidentul a avut loc in timp ce muncitorii incercau sa sudeze rezervorul de motorina al unei.

Soferii urca beti la volan sau dupa ce consuma substante interzise: Opt dosare penale au fost intocmite joi noapte in urma unei actiuni a Brigazii Rutiere

Soferii nu se sfiesc sa urce la volan dupa ce consuma bauturi alcoolice sau droguri, potrivit unei actiuni a Brigazii Rutiere desfasurata joi noaptea. in aproape doua ore, agentii au prins mai multi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )