Libnet.ro
UNICEF

13:00

Multescu a fost demis de la Dinamo din cauza unui pusti de 18 ani. Sefii au luat foc cand au vazut ce a patit

Adevărul Adevărul,
Multescu a fost demis de la Dinamo din cauza unui pusti de 18 ani. Sefii au luat foc cand au vazut ce a patit

Proiectul New Dinamo si-a consumat prima etapa in care echipa a ajuns pe locul 12 din 18 dupa opt runde. Totusi, nu rezultatele au dus la schimbarea antrenorului, ci un episod petrecut sambata seara. continuă pe Adevărul

Multescu a fost demis de la Dinamo din cauza unui pusti de 18 ani. Sefii au luat foc, atunci cand au vazut ce a patit

Proiectul New Dinamo si-a consumat prima etapa in care echipa a ajuns pe locul 12 din 18 dupa opt runde. Totusi, nu rezultatele au dus la schimbarea antrenorului, ci un episod petrecut sambata seara.

Centrul Infotrafic: pe Transfagarasan se circula in conditii de iarna din cauza unui strat subtire de zapada

Desi la aceasta ora nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza unor evenimente rutiere, pe Transfagarasan se circula in conditii de iarna, din cauza unui strat subtire de zapada.

Arad: Peste 80 de locatari ai unui bloc evacuati, din cauza unui incendiu izbucnit intr-un apartament

Peste 80 de locatari ai unui bloc din municipiul Arad au fost evacuati, in noaptea de luni spre marti, dupa ce in blocul in care locuiau a izbucnit un incendiu. Focul a pornit intr-un apartament de la parterul.

Scoli construite recent cu fonduri europene, inchise din cauza scaderii numarului elevilor

19 de unitati de invatamant din judetul Vaslui, unele construite recent cu fonduri europene, au fost inchise de autoritati, la inceputul noului an scolar, din cauza scaderii numarului de elevi si.

Mai multi turisti au ramas blocati pe muntele Fagaras din cauza zapezii (VIDEO)

Mai multi turisti au ramas blocati pe muntele Fagaras, sambata, in timp ce incercau sa ajunga la Balea Lac, relateaza B1 TV. Turstii au ramas blocati pe munte, in zona Transalpina, din cauza.

Der Spiegel: Guvernul Ponta, tot mai subred din cauza disensiunilor pe tema Rosia Montana

Jurnalistii germani de la Der Spiegel sustin ca Guvernul Ponta nu va rezista in actuala formula lunile urmatoare, din cauza neintelegerilor din cadrul USL pe tema Rosia Montana. Actiunile Guvernului.

Iarna isi intra deja in drepturi: autoturisme blocate pe Transfagarasan din cauza zapezii

Sase autoturisme au ramas blocate pe DN 7 C Transfagarasan, judetul Arges, din cauza zapezii de pe sosea care atinge aproximativ patru centimetri, la fata locului fiind trimis un utilaj de deszapezire, scrie Mediafax .

Circulatie blocata pe Trasfagarasan din cauza ninsorii

Circula and tia pe DN 7C Transfagarasan este blocata pe tronsonul cuprins intre refugiul salvamont Cota 2000 si tunelul de la Balea Lac, din cauza zapezii depuse pe carosabil, mai multe autoturisme aflate in zona neputand sa-si continue deplasarea, informeaza Agerpres.

Circulatia pe Transfagarasan, BLOCATA din cauza ZAPEZII

Circulatia pe DN 7C Transfagarasan este blocata, sambata, pe tronsonul cuprins intre refugiul salvamont Cota 2000 si tunelul de la Balea Lac, din cauza zapezii depuse pe carosabil, mai multe autoturisme afla.

Multescu nu stie cat va mai rezista la Dinamo din punct de vedere contractual

Antrenorul formatiei Dinamo, Gheorghe Multescu, a declarat sambata seara, dupa meciul cu Petrolul Ploiesti, scor 1-1, ca nu stie daca mai rezista din punct de vedere contractual si ca se asteapta la orice, dar important este ca echipa sa continue reconstructia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )