Libnet.ro
UNICEF

01:05

Muncim pe bani putini: Romanii, printre cei mai prost platiti angajati din Uniunea Europeana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Muncim pe bani putini: Romanii, printre cei mai prost platiti angajati din Uniunea Europeana

Angajatii romani sunt printre cei mai prost platiti din Uniunea Europeana, Romania si Bulgaria inregistrand cele mai scazute costuri ale fortei de munca. Cu o medie de cinci euro pe ora, castigam de cinci ori mai putin majoritatea membrilor UE, se. continuă pe Wall-Street Ro

Cinci locuri frumoase din zona Balcanilor pe care le poti vedea cu bani putini

Desi multa lume fuge de zona Balcanica prefera sa-si petreaca concediile prin Austria, Germania, Franta sau Italia, sunt si tari cum ar fi Croatia, Slovenia si Bosnia si Hertegovina, care au cu ce sa va surprinda. Va propunem 5 destinatii pe care le puteti vizita cu bani putini.

POZA ZILEI. Pavlof, unul dintre cei mai activi vulcani din Alaska

Pavlof, unul dintre cei mai activi vulcani din Alaska, erupe, trimitand un nor de cenusa in aer. Vulcanul Pavlof este situat la 1. 000 km sud-vest de Anchorage, in Peninsula Alaska.

Sondaj: care sunt cei mai eurosceptici locuitori din UE

Doar un sfert dintre francezi, belgieni, olandezi si italieni cred ca exista mai multe avantaje decat dezavantaje de pe urma apartenentei la Uniunea Europeana, potrivit unui sondaj realizat in tarile din vestul Europei si publicat marti, relateaza AFP, citata de Agerpres.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )