Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj: care sunt cei mai eurosceptici locuitori din UE

România Liberă România Liberă,
Sondaj: care sunt cei mai eurosceptici locuitori din UE

Doar un sfert dintre francezi, belgieni, olandezi si italieni cred ca exista mai multe avantaje decat dezavantaje de pe urma apartenentei la Uniunea Europeana, potrivit unui sondaj realizat in tarile din vestul Europei si publicat marti, relateaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA, conform unui sondaj realizat de celebra casa de lenjerie intima Victorias Secret. Ceie trei au castigat cu un numar impresionant de voturi primele trei locuri, fiind urmate de Demi Lovato, Maria Menounos, Priyanka Chopra, Kerry Washington, Alicia Vikander si Selena Gomez.

POZA ZILEI. Pavlof, unul dintre cei mai activi vulcani din Alaska

Pavlof, unul dintre cei mai activi vulcani din Alaska, erupe, trimitand un nor de cenusa in aer. Vulcanul Pavlof este situat la 1. 000 km sud-vest de Anchorage, in Peninsula Alaska.

Pictorial incendiar cu Emily Ratajkowski, vedeta cu cei mai frumosi sani de la Hollywood

Emily Ratajkowski, considerata vedeta cu cei mai frumosi sani de la Hollywood, este protagonista unui pictorial incendiar. Imaginea unei firme de bijuterii, frumoasa actrita apare in ipostaze extrem de sexy, care au devenit deja virale pe internet, fiind redistribuite de sute de mii de ori in doar cateva ore.

O tanara din Bailesti este printre cei mai buni elevi din tara. Este olimpica nationala la trei materii

O eleva de 15 ani din Bailesti este olimpica nationala la trei materii: biologie, fizica si matematica. Elisa Banica a declarat ca pentru a putea face performanta nu este nevoie de meditatii scumpe.

Mai multe aspecte din raportul Corpului de control pe Colectiv nu corespund cu informatiile existente

Departamentul pentru Situatii de Urgenta sustine ca mai multe aspecte din raportul Corpului de control al premierului in cazul Colectiv nu corespund cu informatiile existente la nivelul structurii si contin recomandari ce nu concorda cu diferite acte normative sau care reglementeaza proceduri nationale ori internationale, transmite Agerpres.

Cea mai scazuta temperatura din Romania, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, intr-o zona locuita, s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde termometrele au aratat minus 13 grade Celsius.

Cum ar putea fi construita la Bucuresti cea mai mare moschee din Europa. Propunerea controversata a candidatilor la primarie

Construirea la Bucuresti a celei mai mari moschei din Europa crestina este pusa la indoiala de candidatii la Primaria Capitalei. Cu totii considera ca ar trebui organizat un referendum, iar bucurestenii.

Cel mai cunoscut joc din lume are o continuare: cand il poti avea

GTA 5 a facut istorie. Chiar daca cei de la Rockstar Games nu au oferit data oficiala de lansare pentru GTA 6, stim deja ca va fi uimitor. , scrie playtech. roPotrivit zvonurilor, Grand Theft Auto 6 nu va fi.

Ghid pentru evitarea accidentelor rutiere. Care sunt cele mai frecvente cauze si ce ne sfatuiesc specialistii sa facem pentru a nu avea probleme la volan

Multe accidente rutiere se produc atat din cauza teribilismului la volan, din cauza imprudentei soferilor, chiar experimentati, care trateaza cu superficialitate amanunte reguli elementare de conduita in trafic, cum ar fi purtarea in permanenta a centurii de siguranta, folosirea semnalizarii la toate schimbarile de pozitie si directie, ori pozitia corecta a mainilor pe volan.

Ultimele ore inaintea amicalui de lux Romania-Spania. Care sunt echipele probabile

Echipa Nationala de fotbal sustine duminica seara pe Cluj Arena de la ora 21. 45 un examen cu public in amicalul de lux contra Spaniei o echipa care nu concepe decat victoria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )