Libnet.ro
UNICEF

05:00

O tanara din Bailesti este printre cei mai buni elevi din tara. Este olimpica nationala la trei materii

Adevărul Adevărul,
O tanara din Bailesti este printre cei mai buni elevi din tara. Este olimpica nationala la trei materii

O eleva de 15 ani din Bailesti este olimpica nationala la trei materii: biologie, fizica si matematica. Elisa Banica a declarat ca pentru a putea face performanta nu este nevoie de meditatii scumpe. continuă pe Adevărul

Spania mai pierde o vedeta. Unul dintre cei mai buni jucatori ai ibericilor s-a accidentat si nu va mai juca la Cluj

Romania va intalni Spania la Cluj, duminica, de la ora 21. 45, intr-un amical de gala pentru prima noastra reprezentativa.

Cristi Chivu, in topul celor mai buni zece fotbalisti straini din istoria Olandei

Cristian Chivu a fost inclus de France Football in top 10 al celor mai buni fotbalisti straini care au evoluat in campionatul Olandei.

Pictorial incendiar cu Emily Ratajkowski, vedeta cu cei mai frumosi sani de la Hollywood

Emily Ratajkowski, considerata vedeta cu cei mai frumosi sani de la Hollywood, este protagonista unui pictorial incendiar. Imaginea unei firme de bijuterii, frumoasa actrita apare in ipostaze extrem de sexy, care au devenit deja virale pe internet, fiind redistribuite de sute de mii de ori in doar cateva ore.

Mega-teapa din magazine. Produsul fabricat in China care e vandut ca fiind romanesc

Desi suntem printre cei mai mari producatori de miere din Europa, romanii au ajuns sa consume miere autohtona amestecata cu miere din afara Europei, in special din China si din America Latina. Produsul este vandut.

Antreprenor din constructii: Este o drama ce se intampla in Romania, ca discrepanta dintre urban si rural sa dicteze calitatea constructiilor din tara

Romania este o tara puternic influentata de pret si extrem de sensibila la schimbari de acest fel, iar cea mai mare problema cu care ne confruntam este faptul ca sunt diferente uriase la calitatea unor lucrari realizate in mediul urban, fata de cele.

Inspectie la Aeroportul din Bruxelles. Este verificat stadiul lucrarilor de reparatie

O serie de teste vor fi efectuate, marti, la Aeroportul din Bruxelles, cu scopul de a verifica stadiul lucrarilor de reparatie, care au inceput dupa dublul atentat sinucigas care a avut loc, saptamana trecuta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )