Libnet.ro
UNICEF

18:00

Nita: Romania se va axa pe explotarea gazelor din Marea Neagra.

România Liberă România Liberă,
Nita: Romania se va axa pe explotarea gazelor din Marea Neagra.

Romania se va axa, strategic, pe exploatarea zacamintelor de gaze naturale din Marea Neagra, unde exista si alte perimetre cu rezerve de gaze, pe langa cele ale OMV Petrm si Exxon, a declarat marti ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, conform Mediafax. Am informatii ca in Marea Neagra sunt si alte perimetre cu gaze naturale. Avem datoria sa le exploatam. Din punct de vedere strategic Romania se va axa pe Marea Neagra, a afirmat Nita intr-o conferinta pe teme energetice. continuă pe România Liberă

Nita: Exploatarea gazelor din Marea Neagra, obiectiv strategic

Romania se va axa, strategic, pe exploatarea zacamintelor de gaze naturale din Marea Neagra, unde exista si alte perimetre cu rezerve de gaze, pe langa cele ale OMV Petrom si Exxon, a declarat marti ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita.

Nita: Am informatii ca si alte perimetre din Marea Neagra contin gaze naturale

Majoritatea statelor europene cauta alte surse de aprovizionare cu gaze naturale decat Rusia, iar Romania se va concentra pe explorarea si exploatarea zacamintelor din Marea Neagra, a declarat Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie, la un forum energetic.

Nava americana de pasageri, redirectionata spre alt port din Marea Neagra

O nava de croaziera care trebuia sa acosteze in noaptea de luni spre marti in Portul Constanta a esuat in manevre si a trebuit sa se indrepte spre alt port din Marea Neagra.

Discutie la nivel inalt pe tema politicii maritime integrate la Marea Neagra

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, s-a intalnit astazi cu Maria Damanaki, comisar european pentru afaceri maritime si pescuit, si a discutat despre necesitatea creionarii unei strategii privind Marea Neagra, potrivit unui comunicat remis redactiei.

IKEA va comercializa panouri solare in magazinele din Marea Britanie

IKEA, cel mai mare retailer de mobila din lume, va comercializa in magazinele sale din Marea Britanie panouri solare, in incercarea de a se dezvolta pe piata energiei verzi, relateaza Reuters. Compania suedeza.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )