Libnet.ro
UNICEF

20:00

IKEA va comercializa panouri solare in magazinele din Marea Britanie

B1 B1,
IKEA va comercializa panouri solare in magazinele din Marea Britanie

IKEA, cel mai mare retailer de mobila din lume, va comercializa in magazinele sale din Marea Britanie panouri solare, in incercarea de a se dezvolta pe piata energiei verzi, relateaza Reuters. Compania suedeza. continuă pe B1

Consumul bauturilor alcoolice, o problema in randul tinerilor din Marea Britanie

Ultimul studiu realizat de Serviciul Public de Sanatate din Marea Britanie privind consumul de alcool in randul tinerilor din insula, publicat luni, evidentiaza problemele majore pe care acest stat.

ingerii salvatori din Marea Britanie ii pun la zid pe romani pentru ca ucid maidanezii

O cantareata, o actrita si un model din Marea Britanie, fondatoarele unei asociatii de salvare a cainilor fara stapan, K-9 Angels/K-9 ingerii, au lansat o petitie prin care cer stoparea cruzimii de care dau dovada romanii in rezolvarea spionoasei probleme a cainilor fara stapan.

Marea Britanie: Serie speciala de monede, lansata de botezul printului George

Botezul printului George al Marii Britanii va fi marcat printr-o serie speciala de monede aniversare, potrivit Monetariei Regale din Marea Britanie. Seria va include monede din aur si argint masiv, cu o valoare.

Marea Britanie marcheaza botezul printului George cu o noua serie de monede speciale

Monetaria Regala din Marea britanie va bate o serie intreaga de monede pentru a marca botezul Printului George, al treilea pe linia de mostenire a coroanei britanice. Fiul ducelui si ducesei de Cambridge va fi crestinat la sfarsitul lunii octombrie.

Marea Britanie: cuplurile casatorite vor beneficia de o reducere fiscala de 1.000 de lire sterline

Milioane de cupluri casatorite din Marea Britanie vor beneficia din 2015 de scutiri de impozite, masura prin care guvernul britanic recunoaste si rasplateste angajamentul si responsabilitatea asumate intr-un mariaj, a anuntat vineri premierul David Cameron.

David Cameron: Marea Britanie vrea o schimbare radicala a legaturilor cu UE

Premierul britanic David Cameron a reluat duminica retorica agresiva fata de Uniunea Europeana si a cerut o schimbare radicala a relatiilor intre Marea Britanie si Uniune. Oficialul a lansat si posibilitatea ca Regatul sa renunte la tratatul european pentru drepturile omului.

Nita: Romania se va axa pe explotarea gazelor din Marea Neagra.

Romania se va axa, strategic, pe exploatarea zacamintelor de gaze naturale din Marea Neagra, unde exista si alte perimetre cu rezerve de gaze, pe langa cele ale OMV Petrm si Exxon, a declarat marti ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, conform Mediafax. Am informatii ca in Marea Neagra sunt si alte perimetre cu gaze naturale. Avem datoria sa le exploatam. Din punct de vedere strategic Romania se va axa pe Marea Neagra, a afirmat Nita intr-o conferinta pe teme energetice.

Marea Britanie: guvernul creeaza o unitate de militari cibernetici

Guvernul Marii Britanii va avea cheltuieli suplimentare de sute de milioane de lire sterline pentru a recruta o unitate militara speciala de rezervisti cibernetici. Secretarul britanic al Apararii face apel la toti expertii IT din tara pentru a se inscrie in Unitatea de Rezerva Cibernetica, care va fi infiintata in octombrie.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )