Libnet.ro
UNICEF

08:00

Noaptea Cercetatorilor - experimente de laborator in mai multe orase din Romania pe 27 septembrie

Adevărul Adevărul,
Noaptea Cercetatorilor - experimente de laborator in mai multe orase din Romania pe 27 septembrie

Pe27 septembrie, inBucuresti, Suceava, Piatra Neamt, Tulcea, Sinaia, Brasov, Oradeasi Galati, cercetatorii fac o demonstratie in direct a activitatii lor de laborator in cadrul Noptii Cercetatorilor. continuă pe Adevărul

Controale la mai multe firme din domeniul panificatiei din Capitala

Politia Capitalei efectueaza, astazi, controale la mai multe societati comerciale, cu aproximativ 30 de puncte de lucru din Bucuresti, pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale in domeniul panificatiei, potrivit unui comunicat de presa.

Ministerul Culturi face verificari in Cimitirul Vesel, dupa ce mai multe cruci au disparut

Dupa o sesizare a maramureseni din Sapanta care spuneau ca mai multe cruci din Cimitirul Vesel au disparut, autoritatile judetene au demarat o ancheta. Mai mult, la sesizarea secretarului de stat din cadrul Ministerului Culturii, Radu Boroianu, precum si a Directiei Judetene pentru Cultura Maramures, o comisie mixta a verificat integritatea monumentului istoric.

Ministerul Culturii face verificari in Cimitirul Vesel, dupa ce mai multe cruci au disparut

Dupa o sesizare a maramuresenilor din Sapanta care spuneau ca mai multe cruci din Cimitirul Vesel au disparut, autoritatile judetene au demarat o ancheta. Mai mult, la sesizarea secretarului de stat din cadrul Ministerului Culturii, Radu Boroianu, precum si a Directiei Judetene pentru Cultura Maramures, o comisie mixta a verificat integritatea monumentului istoric.

Peste 12.000 de posturi vacante, cele mai multe pentru studii medii si necalificati

Peste 12. 000 de locuri de munca, majoritatea in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov si Hunedoara, sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind destinate persoanelor cu studii medii si celor necalificati, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca ANOFM).

Ce rol a avut Ioan Oltean in caracatita care a dus la mai multe dosare si la inchiderea unei linii de finantare?

Dupa cum si procurorii DNA specifica intr-un comunicat de presa, acuzatiile aduse deputatului Ioan Oltean apar intr-un dosar mai vechi, mai exact unul din 2011, care-i are in centru pe presedintele Consiliului Judetean Liviu Rusu, precum si pe fostul secretar de stat Ioan Andreica. Neregulile descoperite la acea data la un proiect pe fonduri europene a dus la blocarea unei axe de finantare.

Suceava: Copil muscat de mai multe ori de un caine scapat din lant

Un copil de 7 ani din comuna suceveana Patrauti a fost muscat de mai multe ori de un caine care a scapat din lant din curtea unui localnic. Baiatul a fost trimis de bunica lui la un magazin din apropiere pentru.

Reghecampf anunta mai multe schimbari in echipa Stelei cu Sageata

Steaua reia parcursul din campionat contra nou-promovatei Sageata Navodari si cum meciul programat sambata este la doar cateva zile inaintea debutului in grupele Champions League, tehnicianul Laurentiu Reghecampf ia in calcul mai multe modificari in 11-le de start.

Mai multe bugete din Justitie, marite cu 65 de milioane de lei pentru plata unor salarii

Bugetele Ministerului Justitiei, inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Ministerului Public si Consiliului Superior al Magistraturii CSM) au fost suplimentate, miercuri, cu aproximativ 65 de milioane de lei, pentru plata unor titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului.

Pretul aurului, in cel mai important declin din ultimele noua saptamani

Cotatia futures a aurului a inregistrat ieri, pe piata americana, cel mai important declin din ultimele noua saptamani, dupa ce Statele Unite au anuntat scaderea numarului solicitarilor de ajutor de somaj pana la cel mai redus nivel din aprilie 2006, saptamana trecuta.

Mormantul uneia dintre cele mai influente femei din istoria Chinei, descoperit de arheologi

Arheologii chinezi au descoperit mormantul lui Shangguan Waner, care a trait in secolul al VII-lea e. n. si care este considerata una dintre cele mai puternice femei din istoria clasica a Chinei, a anuntat, joi,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )