Libnet.ro
UNICEF

05:00

Noi probleme la TAROM: Romani blocati pe un aeroport din Madrid din cauza defectiunii la o aeronava (VIDEO)

B1 B1,
Noi probleme la TAROM: Romani blocati pe un aeroport din Madrid din cauza defectiunii la o aeronava (VIDEO)

Continua cosmarul romanilor prinsi intre nepasarea autoritatilor si problemele companiilor aeriene. La distanta de nici macar o zi de la incidentul de la Lisabona, episodul se repeta si la. continuă pe B1

Pasagerii romani blocati pe aeroportul din Madrid au fost imbarcati intr-un avion cu destinatia Iasi

ACTUALIZARE 16:49 Pasagerii romani blocati pe aeroportul din Madrid, ca urmare a anularii unui zbor catre tara noastra, au fost imbarcati la bordul unui avion cu destinatia Iasi, a anuntat astazi Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Noi probleme pentru turistii romani blocati in aeroportul din Portugalia.Premierul Tudose l-a revocat pe consulul Romaniei de la Lisabona

UPDATE - Premierul Mihai Tudose a decis, luni, revocarea consulului Romaniei de la Lisabona, dupa ce aceasta nu a gestionat corespunzator problema turistilor romani blocati acolo de mai bine de doua.

Zeci de turisti romani, blocati pe aeroportul din Portugalia de doua zile. Premierul Tudose l-a revocat pe consulul Romaniei de la Lisabona si ii va ajuta pe oameni sa vina acasa

UPDATE - Premierul Mihai Tudose a decis, luni, revocarea consulului Romaniei de la Lisabona, dupa ce aceasta nu a gestionat corespunzator problema turistilor romani blocati acolo de mai bine de doua.

Noi probleme pentru Dan Sova: Fostul parlamentar s-a despartit de iubita sa (VIDEO)

Noi probleme pentru fostul ministru PSD, Dan Sova. De data asta, in dragoste. De curand, s-a despartit de logodnica sa, Catalina Stefanescu, informeaza Cancan. Relatia a fost una cu nabadai, spun.

Surse: Premierul Tudose va rechema consulul de la Lisabona dupa incidentul cu romanii blocati in aeroport

Premierul Mihai Tudose urmeaza sa il retraga pe consulul Romaniei la Lisabona, potrivit unor surse guvernamentale. Tudose ar fi nemultumit de modul in care consulul Alina Oana Dociu a gestionat situatia unor romani blocati in Lisabona dupa ce zborul care urma sa-i aduca la Bucuresti a fost anulat, potrivit surselor citate.

Premierul Tudose a rechemat de la post consulul din Lisabona dupa incidentul cu romanii blocati in aeroport

Premierul Mihai Tudose urmeaza sa il retraga pe consulul Romaniei la Lisabona, potrivit unor surse guvernamentale. Tudose ar fi nemultumit de modul in care consulul Alina Oana Dociu a gestionat situatia unor romani blocati in Lisabona dupa ce zborul care urma sa-i aduca la Bucuresti a fost anulat, potrivit surselor citate. 28: Tudose a anuntat pe Facebook ca a rechemat consulul din Lisabona.

Tudose l-a revocat pe consulul Romaniei in Portugalia pentru ca nu a gestionat problema turistilor romani blocati in Lisabona (VIDEO)

Continua scandalul in cazul romanilor blocati pe aeroport in Portugalia. Premierul Mihai Tudose l-a revocat pe consulul Romaniei la Lisabona pentru modul in care a fost gestionat.

Turisti romani, blocati in Lisabona: Zborul spre tara a fost anulat

Zeci de turisti romani au ramas blocati in Lisabona. Vrem sa ne intoarceam in tara! este apelul disperat, lansat dupa ce zborul spre Romania s-a anulat,.

Zeci de turisti romani, blocati in Portugalia

Un grup de zeci de turisti romani a ramas blocatin Lisabona, dupa ce zborul spre Romania s-a anulat. Ni s-a comunicat noaptea trecuta ca zborul catre Bucuresti este anulat. Am.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )