Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pasagerii romani blocati pe aeroportul din Madrid au fost imbarcati intr-un avion cu destinatia Iasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pasagerii romani blocati pe aeroportul din Madrid au fost imbarcati intr-un avion cu destinatia Iasi

ACTUALIZARE 16:49 Pasagerii romani blocati pe aeroportul din Madrid, ca urmare a anularii unui zbor catre tara noastra, au fost imbarcati la bordul unui avion cu destinatia Iasi, a anuntat astazi Ministerul Afacerilor Externe MAE). continuă pe Ziarul Bursa

Zeci de turisti romani, blocati pe aeroportul din Portugalia de doua zile. Premierul Tudose l-a revocat pe consulul Romaniei de la Lisabona si ii va ajuta pe oameni sa vina acasa

UPDATE - Premierul Mihai Tudose a decis, luni, revocarea consulului Romaniei de la Lisabona, dupa ce aceasta nu a gestionat corespunzator problema turistilor romani blocati acolo de mai bine de doua.

Noi probleme pentru turistii romani blocati in aeroportul din Portugalia.Premierul Tudose l-a revocat pe consulul Romaniei de la Lisabona

UPDATE - Premierul Mihai Tudose a decis, luni, revocarea consulului Romaniei de la Lisabona, dupa ce aceasta nu a gestionat corespunzator problema turistilor romani blocati acolo de mai bine de doua.

EXCLUSIV. Mihai Tudose, despre cazul romanilor blocati pe aeroportul din Lisabona: Era datoria statului sa-i aduca acasa

Premierul Mihai Tudose a cerut revocarea consulului Romaniei la Lisabona pentru modul deficitar in care a gestionat situatia turistilor romani blocati in aeroportul din capitala.

Noi probleme la TAROM: Romani blocati pe un aeroport din Madrid din cauza defectiunii la o aeronava (VIDEO)

Continua cosmarul romanilor prinsi intre nepasarea autoritatilor si problemele companiilor aeriene. La distanta de nici macar o zi de la incidentul de la Lisabona, episodul se repeta si la.

Cazul romanilor blocati pe aeroportul din Lisabona: Compania TAP Portugal anuleaza curse pentru care vinde bilete fara a oferi nicio explicatie

Zeci de romani au ramas blocati timp de ore bune dupa ce compania aeriana a Portugalia, TAP Portugal, a anulat doua curse aeriene pe ruta Lisabona- Bucuresti fara a oferi nicio explicatie. in.

Aeroportul din Liverpool a fost evacuat. Politia se ocupa de un incident de securitate

Aeroportul John Lennon din Liverpool a fost inchis temporar din cauza unei alerte de securitate,potrivitDaily Mail, Un purtator de cuvant a declarat ca politia se ocupa de un.

Turisti romani, blocati in Lisabona: Zborul spre tara a fost anulat

Zeci de turisti romani au ramas blocati in Lisabona. Vrem sa ne intoarceam in tara! este apelul disperat, lansat dupa ce zborul spre Romania s-a anulat,.

Tudose l-a revocat pe consulul Romaniei in Portugalia pentru ca nu a gestionat problema turistilor romani blocati in Lisabona (VIDEO)

Continua scandalul in cazul romanilor blocati pe aeroport in Portugalia. Premierul Mihai Tudose l-a revocat pe consulul Romaniei la Lisabona pentru modul in care a fost gestionat.

Zeci de turisti romani, blocati in Portugalia

Un grup de zeci de turisti romani a ramas blocatin Lisabona, dupa ce zborul spre Romania s-a anulat. Ni s-a comunicat noaptea trecuta ca zborul catre Bucuresti este anulat. Am.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )