Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un nou caz medical socant: Un pacient a ajuns in coma dupa o tranfuzie de sange gresita (VIDEO)

B1 B1,
Un nou caz medical socant: Un pacient a ajuns in coma dupa o tranfuzie de sange gresita (VIDEO)

Un pacient de la Spitalul CF2 din Bucuresti a ajuns in coma dupa o tranfuzie gresita. Doctorii ar fi gresit grupa de sange in momentul efectuarii tranfuziei, informeaza B1TV. Pana. continuă pe B1

Femeie in coma, dupa ce i s-a facut o transfuzie cu sange dintr-o alta grupa

Un nou caz socat in spitalele romanesti. O femeie este in coma, dupa ce i s-a facut o transfuzie cu o grupa gresita. Incidentul a avut loc la spitalul CF2, unde femeia bolnava de cancer se.

Un nou caz de transfuzie gresita de sange la un spital din Bucuresti

Un nou caz de transfuzie gresita de sange a aparut, de data aceasta, la Spitalul CF2 din Bucuresti. Este vorba de o femeie, care va fi transferata in curand la Spitalul Universitar, sustin surse din Ministerul Sanatatii, care au precizat ca starea femeiii este destul de grava.

Nou caz de tranfuzie de sange gresita, la spitalul CF 2 din Capitala. Pacienta, aflata in coma indusa, a fost transferata la Spitalul Universitar, la cererea familiei

O femeie in varsta de 38 de ani se afla internata in stare grava la Spitalul CF2 din Capitala dupa ce i s-ar fi facut o transfuzie de sange gresita. Inspectia Sanitara a demarat o ancheta in acest caz.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )