Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nou caz de tranfuzie de sange gresita, la spitalul CF 2 din Capitala. Pacienta, aflata in coma indusa, a fost transferata la Spitalul Universitar, la cererea familiei

Adevărul Adevărul,
Nou caz de tranfuzie de sange gresita, la spitalul CF 2 din Capitala. Pacienta, aflata in coma indusa, a fost transferata la Spitalul Universitar, la cererea familiei

O femeie in varsta de 38 de ani se afla internata in stare grava la Spitalul CF2 din Capitala dupa ce i s-ar fi facut o transfuzie de sange gresita. Inspectia Sanitara a demarat o ancheta in acest caz. continuă pe Adevărul

Un nou caz de transfuzie gresita de sange la un spital din Bucuresti

Un nou caz de transfuzie gresita de sange a aparut, de data aceasta, la Spitalul CF2 din Bucuresti. Este vorba de o femeie, care va fi transferata in curand la Spitalul Universitar, sustin surse din Ministerul Sanatatii, care au precizat ca starea femeiii este destul de grava.

Un nou caz medical socant: Un pacient a ajuns in coma dupa o tranfuzie de sange gresita (VIDEO)

Un pacient de la Spitalul CF2 din Bucuresti a ajuns in coma dupa o tranfuzie gresita. Doctorii ar fi gresit grupa de sange in momentul efectuarii tranfuziei, informeaza B1TV. Pana.

Nepotul femeii care a murit dupa o transfuzie de sange gresita, audiat la Politia Capitalei

Nepotul femeii care a decedat la Spitalul de Arsi dupa o transfuzie gresita de sange a fost audiat, miercuri, la sediul Politiei Capitalei, in dosarul in care politistii de la Serviciul Omoruri fac investigatii pentru ucidere din culpa, constituindu-se parte civila, scrie Mediafax.

Centrul de Transfuzie Bucuresti: La o transfuzie de sange gresita, de regula apar reactii de tip alergic, in cazuri foarte rare apar hemoragii masive

Transfuzia unei grupe gresite de sange provoaca, de regula, reactii usoare de tip alergic, dar sunt cazuri cand poate genera soc anafilactic sau, cel mai grav dar si cel mai rar, poate aparea boala de coagulare intravasculara diseminata CID), suferinta care provoaca hemoragii masive, a declarat vineri, pentru News. ro, directorul Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti, doctor Doina Gosa.

Al treilea caz ZIKA in Romania: Un barbat din Cluj ce s-a intors recent din Republica Dominicana a fost infectat cu virusul (VIDEO)

Un nou caz de infectare cu virusul Zika a fost depistat in Romania, este vorba despre un barbat care s-a intors recent dupa o calatorie in Republica Dominicana. Laurentiu Colintineanu,.

impuscaturi la Spitalul Universitar din Berlin

Alerta in Berlin, acolo unde la Spitalul Universitar au avut loc impuscaturi in urma cu putin timp. Un doctor ar fi fost impuscat, potrivit primelor informatii date publicitatii de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )