Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al treilea caz ZIKA in Romania: Un barbat din Cluj ce s-a intors recent din Republica Dominicana a fost infectat cu virusul (VIDEO)

B1 B1,
Al treilea caz ZIKA in Romania: Un barbat din Cluj ce s-a intors recent din Republica Dominicana a fost infectat cu virusul (VIDEO)

Un nou caz de infectare cu virusul Zika a fost depistat in Romania, este vorba despre un barbat care s-a intors recent dupa o calatorie in Republica Dominicana. Laurentiu Colintineanu,. continuă pe B1

Al treilea caz de Zika in Romania in decurs de o luna

Un barbat de 36 de ani din Cluj Napoca s-a intors in tara infectat cu virusul Zika dupa ce a fost in vacanta in Republica Dominicana si Statele Unite ale Americii. Acesta este al treilea caz confirmat de Ministerul Sanatatii.

Revista Presei: al treilea caz de Zika in Romania; o romanca, in semifinala concursului Americas Got Talent; informare de canicula pentru finalul lunii iulie

A fost raportat al treilea caz de infectie cu virusul Zika intr-o luna in tara noastra, o romanca a ajuns in semifinala concursului Americans Got Talent, iar specialistiiau emis o informare de canicula acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de [].

Alerta medicala! Al treilea caz de infectare cu virusul Zika, confirmat in Romania

Al treilea caz de infectare cu virusul Zika a fost confirmat in Romania. Este vorba de un barbat de 36 de ani, internat la Cluj-Napoca. Din fericire, acum, acesta se afla in afara oricarui pericol.

Virusul Zika: Al treilea caz depisat in Romania

Virusul Zika a fost depistat pentru a treia oara in Romania. Un barbat de 36 de ani care locuieste in Cluj-Napoca si a calatorit in Republica Dominicana, in perioada 6-13 iulie, apoi a mers in SUA, iar in 21 iulie a revenit in tara, a fost confirmat ca.

Al treilea caz de infectare cu virus Zika la un roman care a calatorit in Republica Dominicana

Ministerul Sanatatii confirma existenta unui al treilea caz de infectare cu virus Zika in Romania, la un barbat de origine romana care a calatorit in Republica Dominicana, potrivit unui comunicat al Ministerului Sanatatii.

Teribilismul i-a adus moartea unui barbat din Brazilia: Acesta a escaladat un stalp de inalta tensiune pentru a vedea un politician (VIDEO)

Un barbat din Brazilia a murit, dupa ce a cazut de pe un stalp de inalta tensiune, pe care se urcase pentru a vedea mai bine discursul unui politician, potrivit Daily Mail. Barbatul, care voia sa o.

Incident pe aeroportul din Cluj. Oamenii au crezut ca este vorba despre o alerta terorista

Probleme tehnice, miercuri, in jurul amiezii, pe Aeroportul Cluj. Oamenii care se aflau la aeroport au crezut ca aeroportul este inchis din cauza unei alterte teroriste, insa totul s-a dovedit ca.

Investigatie privind un posibil abuz de pozitie dominanta al aeroportului din Cluj

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie avand ca obiect un posibil abuz de pozitie dominanta savarsit de Regia Autonoma Aeroportul International Avram Iancu Cluj, informeaza, astazi, institutia, potrivit unui comunicat al autoritatii de concurenta.

CC investigheaza un posibil abuz de pozitie dominanta al Regiei Aeroportului din Cluj

Consiliul Concurentei CC) a declansat o investigatie avand ca obiect un posibil abuz de pozitie dominanta savarsit de Regia Autonoma Aeroportul International Avram Iancu Cluj, informeaza, astazi, institutia, prin intermediul unui comunicat de presa trimis redactiei.

Situatie fara precedent intr-o comuna din Cluj: Primarul a solicitat declansarea starii de alerta

Situatie mai putin intalnita intr-o comuna din judetul Cluj dupa ce Primaria a solicitat Prefecturii Cluj sa declare stare de alerta. Motivul insa este incredibil. Cantitatea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )