Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teribilismul i-a adus moartea unui barbat din Brazilia: Acesta a escaladat un stalp de inalta tensiune pentru a vedea un politician (VIDEO)

B1 B1,
Teribilismul i-a adus moartea unui barbat din Brazilia: Acesta a escaladat un stalp de inalta tensiune pentru a vedea un politician (VIDEO)

Un barbat din Brazilia a murit, dupa ce a cazut de pe un stalp de inalta tensiune, pe care se urcase pentru a vedea mai bine discursul unui politician, potrivit Daily Mail. Barbatul, care voia sa o. continuă pe B1

Dosarul de sclavie de la Berevoiesti, descoperit dupa moartea unui om

Primarul comunei Berevoesti, Florin Proca, ar fi stiut de existenta unor cazuri de copii exploatati in comunitatea de romi din localitate, dar nu a facut nimic concret pentru salvarea victimelor, limitandu-se sa trimita doar doua sesizari catre structuri ale Inspectoratului de Politie Judetean si asta numai dupa ce o persoana fara acte a decedat. Aceste acuzatii sunt facute de prefectul de Arges Cristian Soare.

Al treilea caz ZIKA in Romania: Un barbat din Cluj ce s-a intors recent din Republica Dominicana a fost infectat cu virusul (VIDEO)

Un nou caz de infectare cu virusul Zika a fost depistat in Romania, este vorba despre un barbat care s-a intors recent dupa o calatorie in Republica Dominicana. Laurentiu Colintineanu,.

Sfarsit groaznic pentru un barbat din Botosani

Un barbat in varsta de 57 de ani din comuna Vladeni din judetul Botosani si-a pierdut viata, miercuri, dupa ce a fost strivit de o presa de balotat paie. Acesta a coborat din tractor.

TURCIA cere pedepsirea unui jurnalist din KOSOVO, care a scris despre lovitura de stat. Ce raspunde guvernul de la Pristina

Solicitarea Turciei adresata autoritatilor de la Pristina de a pedepsi un jurnalist pentru comentarii in legatura cu lovitura de stat esuata din Turcia este inacceptabila si o exagerare, sustine o declaratie a Ministerului de Externe din Kosovo.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )