Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al treilea caz de Zika in Romania in decurs de o luna

Adevărul Adevărul,
Al treilea caz de Zika in Romania in decurs de o luna

Un barbat de 36 de ani din Cluj Napoca s-a intors in tara infectat cu virusul Zika dupa ce a fost in vacanta in Republica Dominicana si Statele Unite ale Americii. Acesta este al treilea caz confirmat de Ministerul Sanatatii. continuă pe Adevărul

Al treilea caz ZIKA in Romania: Un barbat din Cluj ce s-a intors recent din Republica Dominicana a fost infectat cu virusul (VIDEO)

Un nou caz de infectare cu virusul Zika a fost depistat in Romania, este vorba despre un barbat care s-a intors recent dupa o calatorie in Republica Dominicana. Laurentiu Colintineanu,.

Revista Presei: al treilea caz de Zika in Romania; o romanca, in semifinala concursului Americas Got Talent; informare de canicula pentru finalul lunii iulie

A fost raportat al treilea caz de infectie cu virusul Zika intr-o luna in tara noastra, o romanca a ajuns in semifinala concursului Americans Got Talent, iar specialistiiau emis o informare de canicula acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de [].

Alerta medicala! Al treilea caz de infectare cu virusul Zika, confirmat in Romania

Al treilea caz de infectare cu virusul Zika a fost confirmat in Romania. Este vorba de un barbat de 36 de ani, internat la Cluj-Napoca. Din fericire, acum, acesta se afla in afara oricarui pericol.

Virusul Zika: Al treilea caz depisat in Romania

Virusul Zika a fost depistat pentru a treia oara in Romania. Un barbat de 36 de ani care locuieste in Cluj-Napoca si a calatorit in Republica Dominicana, in perioada 6-13 iulie, apoi a mers in SUA, iar in 21 iulie a revenit in tara, a fost confirmat ca.

Al treilea caz de infectare cu virus Zika la un roman care a calatorit in Republica Dominicana

Ministerul Sanatatii confirma existenta unui al treilea caz de infectare cu virus Zika in Romania, la un barbat de origine romana care a calatorit in Republica Dominicana, potrivit unui comunicat al Ministerului Sanatatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )