Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua persoane, la spital in urma unei explozii produse intr-un bloc din Bistrita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noua persoane, la spital in urma unei explozii produse intr-un bloc din Bistrita

Noua persoane au fost transportate la spital, in aceasta noapte, in urma unei explozii produse intr-un apartament dintr-un bloc din centrul municipiului Bistrita, aproximativ o suta de locatari din cele 40 de apartamente ale imobilului fiind evacuati si ulterior fiind cazati la rude sau intr-un adapost pus la dispozitie de primarie, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO+FOTO. Noua persoane au ajuns la spital in urma unei explozii la un bloc din Bistrita. 40 de apartamente sunt distruse

Miercuri a avut loc o explozie la un bloc de locuinte din Bistrita. Noua persoane au fost transportate la spital, dintre care una este in stare grava, cu arsuri pe 70% din corp, transmite cotidianul local online bistriteanul. ro. 40 de apartamente au fost afectate.

Regele Vinului, George Ivanescu, actionar la Murfatlar, si alte noua persoane, retinute de DNA. Acuzatii: evaziune fiscala de 600 de milioane lei

George Ivanescu, actionar la compania de vinuri Murfatlar, si alte noua persoane au fost retinute de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care se fac cercetari cu privire la evaziune fiscala, cu un prejudiciu de aproximativ 600 milioane lei. Printre cei retinuti sunt si trei functionari superiori de la Fisc si Vami.

George Ivanescu, actionar la Murfatlar, si alte noua persoane, retinute de DNA

George Ivanescu, actionar la compania de vinuri Murfatlar, si alte noua persoane au fost retinute de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care se fac cercetari cu privire.

Explozie puternica intr-un bloc din Bistrita: Noua persoane au ajuns la spital si 65 de apartamente au fost afectate (VIDEO)

O explozie a avut loc intr-un bloc din Bistrita. Noua oameni au ajuns la spital, iar unul este in stare grava, cu arsuri pe 70% din suprafata corpului. Pagubele produse de deflagratie sunt mari, 65 de ap.

Mai multe persoane ranite la Gaziantep, intr-o explozie provocata de un kamikaze

Mai multe persoane au fost ranite duminica in urma unei explozii provocate de un kamikaze care a detonat o bomba in timpul unei operatiuni a politiei turce in apropiere de frontiera cu Siria, scrie presa turca, relateaza The Associated Press.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )