Libnet.ro
UNICEF

06:00

Regele Vinului, George Ivanescu, actionar la Murfatlar, si alte noua persoane, retinute de DNA. Acuzatii: evaziune fiscala de 600 de milioane lei

Adevărul Adevărul,
Regele Vinului, George Ivanescu, actionar la Murfatlar, si alte noua persoane, retinute de DNA. Acuzatii: evaziune fiscala de 600 de milioane lei

George Ivanescu, actionar la compania de vinuri Murfatlar, si alte noua persoane au fost retinute de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care se fac cercetari cu privire la evaziune fiscala, cu un prejudiciu de aproximativ 600 milioane lei. Printre cei retinuti sunt si trei functionari superiori de la Fisc si Vami. continuă pe Adevărul

George Ivanescu, actionar la Murfatlar, si alte noua persoane, retinute de DNA

George Ivanescu, actionar la compania de vinuri Murfatlar, si alte noua persoane au fost retinute de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care se fac cercetari cu privire.

George Ivanescu si alte 9 persoane, retinuti intr-un dosar de evaziune fiscala

George Ivanescu, actionar la firma Murfatlar, si alte noua persoane, printre care si trei sefi de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), Autoritatea Nationala a Vamilor ANV) si Ministerul Finantelor, au fost retinuti, in dosarul in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala prin patru firme de producere si comercializare a bauturilor alcoolice, in care prejudiciul este de aproape 600 de milioane de lei, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), trimis redactiei.

Dosarul Murfatlar: George Ivanescu, actionar al companiei, si alti sase inculpati, arestati preventiv

Curtea de Apel Bucuresti a admis marti cererea DNA de arestare preventiva a cinci dintre inculpatii retinuti in dosarul Murfatlar, in care se fac cercetari cu privire la o evaziune fiscala de.

Unul dintre actionarii Murfatlar, adus la DNA intr-un dosar urias de evaziune fiscala

George Ivanescu, actionar la compania de vinuri Murfatlar, a fost adus cu mandat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care se fac cercetari.

Mai multi actionari de firme viticole, printre care si George Ivanescu, retinuti de DNA pentru evaziune fiscala

Procurorii anticoruptie au retinut opt persoane in dosarul in care se fac cercetari cu privire la evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ 600 milioane lei. Printre acestea se afla si George.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )