Libnet.ro
UNICEF

19:00

Noul plan de asistenta financiara convenit de Grecia cu creditorii nu va functiona

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noul plan de asistenta financiara convenit de Grecia cu creditorii nu va functiona

Noul plan de asistenta financiara stabilit de Grecia cu creditorii internationali nu va functiona, apreciaza Yanis Varoufakis, fost ministru de Finante, potrivit BBC News online, citat de Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Yanis Varoufakis: Noul plan de asistenta financiara convenit de Grecia cu creditorii nu va functiona

Noul plan de asistenta financiara stabilit de Grceia cu creditorii internationali nu va functiona, apreciaza Yanis Varoufakis, fost ministru de Finante, potrivit BBC News online.

De ce considera Varoufakis ca noul plan de ajutor pentru Grecia NU va functiona

Noul plan de asistenta financiara stabilit de Grecia cu creditorii internationali nu va functiona, a apreciat Yanis Varoufakis, fost ministru de Finante, subliniind ca ministrul german de Finante sustine acelasi lucru.

Fostul ministru grec de Finante, Yanis Varoufakis: Noul plan de asistenta financiara al Greciei nu va functiona

Fostul ministru grec de Finante, Yanis Varoufakis, este de parere ca noul plan de asistenta financiara stabilit de Grecia cu creditorii internationali nu va functiona, relateaza BBC News. Acordul privind.

Nu va functiona. Anuntul important facut de Yanis Varoufakis

Noul plan de asistenta financiara stabilit de Grceia cu creditorii internationali nu va functiona, apreciaza Yanis Varoufakis, fost ministru de Finante, informeaza Mediafax. Acordul privind.

Grecia: Alexis Tsipras cere Parlamentului sa ratifice acordul privind cel de-al treilea program de asistenta financiara pana joi

Premierul grec Alexis Tsipras a cerut Parlamentului sa ratifice pana joi acordul cu creditorii internationali privind cel de-al treilea program de asistenta financiara, relateaza Reuters, citat de Agerpres.

Reuniune Eurogrup pe tema acordului Greciei cu creditorii internationali, vineri

ACTUALIZARE 20:24 Ministrii Finantelor ai statelor din zona euro se vor reuni vineri, la Bruxelles, pentru a dezbate si, eventual, pentru a aproba acordul tehnic privind noul plan de asistenta financiara destinata Greciei, potrivit premierului Spaniei Mariano Rajoy, transmite Ekathimerini. * Textul acordului cu creditorii a fost depus la parlament pentru ratificare * Bancile elene vor primi urgent zece miliarde euro pentru recapitalizare.

Reuniune Eurogrup, vineri, pe tema acordului Greciei cu creditorii internationali

Ministrii Finantelor ai statelor din zona euro se vor reuni vineri, la Bruxelles, pentru a dezbate si, eventual, pentru a aproba acordul tehnic privind noul plan de asistenta financiara destinata Greciei.

Eurogrup se va reuni vineri pentru discutii pe tema acordului Greciei cu creditorii internationali

Ministrii Finantelor ai statelor din zona euro se vor reuni vineri, la Bruxelles, pentru a dezbate privind acordul tehnic a noul plan de asistenta financiara destinata Greciei, a precizat Mariano Rajoy, premierul.

Precizarile Finlandei privind cel de-al treilea plan de ajutor pentru Grecia

Finlanda a estimat marti ca mai este inca de lucru pentru adoptarea unui acord asupra unui al treilea plan de ajutor pentru Grecia care sa-i asigure o finantare de 85 de miliarde de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )