Libnet.ro
UNICEF

08:00

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului: Gruparea Stat Islamic a inceput sa se retraga din orasul sirian Alep

B1 B1,
Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului: Gruparea Stat Islamic a inceput sa se retraga din orasul sirian Alep

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO) a anuntat luni ca organizatia terorista Stat Islamic a inceput sa isi retraga combatantii si echipamentele militare grele de la periferia orasului sirian. continuă pe B1

Gruparea Stat Islamic a ars de vii alti trei ostatici

Militantii gruparii Stat Islamic au ars de vii cel putin trei irakieni, pe care ii acuzau ca au informat fortele de securitate despre miscarile jihadistilor, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty.

Raport ONU: Gruparea Stat Islamic tortureaza si ucide copii in Irak

Un raport ONU arata ca jihadistii din cadrul gruparii Stat Islamic SI) tortureaza si ucid copii in Irak, fapte care pot fi catalogate drept crime de razboi, informeaza Euronoews. Conform.

Cancerul numit Stat islamic din Irak (ISI)

Oribilele executii publice, precum si exacerbarea terorismului international, pun pe tapet tot mai acut chestiunea Statului islamic din Irak ISI). Nu e deloc clar ce fel de stat este ISI si cat de islamic este acest asa zis stat islamic.

Avioanele coalitiei au bombardat din nou obiective din Irak si Siria ale gruparii Stat Islamic

Avioanele coalitiei internationale au bombardat din nou obiective din Irak si Siria ale gruparii Stat Islamic, inclusiv la Mosul, intr-o campanie care s-a intensificat dupa ce jihadistii au publicat marti o inregistrare in care poate fi vazut un pilot iordanian ars de viu, relateaza CNN.

O ostatica americanca a fost ucisa in raidurile iordaniene efectuate in Siria, sustine grupul Stat Islamic

Organizatia terorista Stat Islamic sustine ca o ostatica americanca a fost omorata intr-un raid aerian iordanian efectuat pe teritoriul Siriei, relateaza Sky News. Ostatica de 26 de ani a murit dupa ce.

Gruparea Statul Islamic a ars de vii alti trei ostatici

Militantii gruparii Statul Islamic au ars de vii cel putin trei irakieni, pe care ii acuzau ca au informat fortele de securitate despre miscarile jihadistilor, relateaza site-ul Radio Free Europe, citat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2734 seconds )