Libnet.ro
UNICEF

20:00

Oferta Xbox One, pentru cei dispusi sa renunte la PS3

Playtech Playtech,
Oferta Xbox One, pentru cei dispusi sa renunte la PS3

Te-ai saturat de vechiul tau PlayStation 3? Microsoft vine cu o oferta Xbox One: ofera 100 dolari credit pentru Xbox Live daca renunti la vechea consola de la Sony in favoarea consolei sale. Marketingul lui Microsoft devine din ce in ce mai agresiv in ultima vreme, gigantul software oferind un cupon de 100 de dolari oricui renunta la PS3 in favoarea noului Xbox One. Din pacate, aceasta oferta Xbox One este valabila doar la magazinele de pe teritoriul Statelor Unite []. continuă pe Playtech

Deutsche Telekom a facut o oferta statului grec pentru inca 10% din OTE - surse Bloomberg

Grupul german Deutsche Telekom a facut o oferta statului grec pentru achizitia a inca 10% din actiunile grupului elen de telecomunicatii OTE, au declarat pentru Bloomberg doua persoane apropiate procesului, care au dorit sa-si pastreze anonimatul. Deutsche Telekom este in prezent actionarul majoritar al OTE cu o participatie de 40% din actiuni, iar in Romania controleaza indirect operatorii de telefonie Romtelecom, Cosmote si retailerul Germanos.

MM Stoica: Avem o oferta foarte mare pentru Bourceanu

Mihai Stoica, managerul echipei Steaua, a declarat miercuri seara ca pe adresa formatiei din Ghencea a venit o oferta consistenta pentru mijlocasul Alexandru Bourceanu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )