Libnet.ro
UNICEF

05:00

Oficial: Romania, locul 15 in clasamentul FIFA. Ascensiune spectaculoasa a Insulelor Feroe

România Liberă România Liberă,
Oficial: Romania, locul 15 in clasamentul FIFA. Ascensiune spectaculoasa a Insulelor Feroe

Echipa nationala de fotbal a Romaniei ocupa locul 15, in clasamentul FIFA, incepand cu 27 noiembrie. Tricolorii sunt singura echipa din top care nu a participat la Cupa Mondiala din Brazilia. continuă pe România Liberă

OFICIAL: Romania, locul 15 in clasamentul FIFA

Romania a urcat pe locul 15 in clasamentul FIFA, dupa ce a obtinut doua victorii in ultimele partide disputate in toamna acestui an cu Irlanda de Nord si Danemarca). Tricolorii au acumulat 1014 puncte, performanta cu care au depasit nationale precum Cehia, Croatia si Mexic.

Romania, oficial pe locul 15 in clasamentul FIFA

FIFA a anuntat, joi, clasamentul pentru luna noiembrie, iar echipa Romaniei apare pe locul 15, asa cum anuntam dupa amicalul castigat cu Danemarca.

Salt spectaculos pentru nationala Romaniei, care a ajuns pe locul 15 in clasamentul FIFA. Ce trebuie sa faca pentru a fi cap de serie la Mondial

FIFA a dat publicitatii nou clasament al echipelor nationale, iar Romania a urcat pana pe pozitia a 15-a, loc pe care nu l-a mai ocupat din 2001!.

Romania a urcat pe locul 15 in clasamentul FIFA, cea mai buna pozitie din ultimii 6 ani

Echipa nationala a Romaniei a urcat pe locul 15 in clasamentul FIFA, in urma celor doua victorii din partidele cu Irlanda de Nord si Danemarca. Tricolorii au adunat 1. 014 puncte, depasind nationalele Cehiei,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )