Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a urcat pe locul 15 in clasamentul FIFA, cea mai buna pozitie din ultimii 6 ani

B1 B1,
Romania a urcat pe locul 15 in clasamentul FIFA, cea mai buna pozitie din ultimii 6 ani

Echipa nationala a Romaniei a urcat pe locul 15 in clasamentul FIFA, in urma celor doua victorii din partidele cu Irlanda de Nord si Danemarca. Tricolorii au adunat 1. 014 puncte, depasind nationalele Cehiei,. continuă pe B1

OFICIAL: Romania, locul 15 in clasamentul FIFA

Romania a urcat pe locul 15 in clasamentul FIFA, dupa ce a obtinut doua victorii in ultimele partide disputate in toamna acestui an cu Irlanda de Nord si Danemarca). Tricolorii au acumulat 1014 puncte, performanta cu care au depasit nationale precum Cehia, Croatia si Mexic.

Salt spectaculos pentru nationala Romaniei, care a ajuns pe locul 15 in clasamentul FIFA. Ce trebuie sa faca pentru a fi cap de serie la Mondial

FIFA a dat publicitatii nou clasament al echipelor nationale, iar Romania a urcat pana pe pozitia a 15-a, loc pe care nu l-a mai ocupat din 2001!.

Romania, oficial pe locul 15 in clasamentul FIFA

FIFA a anuntat, joi, clasamentul pentru luna noiembrie, iar echipa Romaniei apare pe locul 15, asa cum anuntam dupa amicalul castigat cu Danemarca.

Oficial: Romania, locul 15 in clasamentul FIFA. Ascensiune spectaculoasa a Insulelor Feroe

Echipa nationala de fotbal a Romaniei ocupa locul 15, in clasamentul FIFA, incepand cu 27 noiembrie. Tricolorii sunt singura echipa din top care nu a participat la Cupa Mondiala din Brazilia.

Peste trei miliarde de oameni folosesc internetul. Danemarca este tara cea mai conectata, iar Romania ocupa locul 58

Peste trei miliarde de oameni folosesc internetul in lume, tarile din Africa progreseaza puternic la capitolul internet si telecom, in timp ce 450 de milioane de oameni locuiesc in zone in care nu exista retele de telefonie mobila, arata cel mai nou raport al International Telecommunication Union ITU). Cel mai bine stau tari precum Danemarca, Coreea de Sud, Suedia, Islanda si Marea Britanie, Romania este pe locul 58, iar din lume cel mai rau sta Republica Centrafricana.

Gaudeamus 2014: Numar record de vizitatori. Humanitas, Rao si Polirom, premiate. Cartea lui Iohannis, cea mai ravnita la targ

Trofeele Gaudeamus 2014 pentru edituri au fost castigate de Humanitas locul I), Rao locul al II-lea) si Polirom locul al III-lea), iar cea mai ravnita carte a targului, decisa prin votul publicului, a fost volumul autobiografic Pas cu Pas, de Klaus Iohannis, aparut la Curtea Veche.

Piata auto europeana in octombrie: Volkswagen Golf e lider, Polo are cea mai mare crestere, iar Peugeot 208 cea mai mare scadere

Piata auto europeana a inregistrat in luna octombrie din acest an o crestere de 7%, iar cel mai bine vandut model ramane Volkswagen Golf, potrivit datelor firmei de cercetare JATO. In acelasi timp, Volkswagen Polo este pe locul al doilea la vanzari si are cea mai mare crestere +27,7%), iar Peugeot 208 este masini din top 10 ale caror vanzari s-au prabusit cel mai mult -11,4%).

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 12 grade Celsius, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara, minus 12 grade Celsius, a fost inregistrata, joi dimineata, la Miercurea Ciuc, informeaza Mediafax. Temperatura de minus 12,1 grade Celsius inregistrata joi dimineata.

Iohannis: Coruptia e, de departe, cea mai mare problema de siguranta nationala

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri dimineata, ca cea mai mare problema de siguranta nationala este coruptia. Trebuie sa intelegem ca o Romanie in care politicieni si oameni de afaceri se unesc pentru a devaliza bugetul public este o Romanie asasinata, a declarat Iohannis la conferinta Anti-corruption Sustainability in Romania organizata de Centrul Roman de Politici Europene CRPE).

Cea mai scazuta temperatura din zonele locuite. Ce-au gasit oamenii cand au iesit din casa in aceasta dimineata

Statiile meteo din Miercurea Ciuc si Toplita au inregistrat miercuri cea mai scazuta temperatura a sezonului la nivel national din zonele locuite, mercurul termometrelor coborand pana la minus 10 grade.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2295 seconds )