Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omul Elenei Udrea: Dorin Cocos mi-a cerut 10 milioane de euro si i-am dat banii. MITA, intermediata de fiul lui Cocos

Antena3 Antena3,
Omul Elenei Udrea: Dorin Cocos mi-a cerut 10 milioane de euro si i-am dat banii. MITA, intermediata de fiul lui Cocos

Informatii incendiare in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica. Stelian Gheorghe recunoaste ca i-ar fi dat lui Dorin Cocos o mita de 10 milioane de euro. Este vorba de un dosar cu un prejudiciu de peste. continuă pe Antena3

Scandalul Bica. Crinuta Dumitrean, fosta sefa ANRP, afla daca ramane dupa gratii. Stelian: Dorin Cocos mi-a cerut 10.000.000 de euro

Gheorghe Stelian le-a spus magistratilor ca Dorin Cocos i-a cerut 10 milioane de euro pentru a interveni pe langa factori de decizie din ANRP pentru a-i solutiona cazul. in acest dosar, Curtea Suprema a decis arestarea Alinei Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), dar si a Crinutei Dumitrean,fosta sefa ANRP. Aceasta din urma ar putea afla astazi daca va ramane in arest.

UPDATE. Dosarul despagubirilor. Marturiile omului de afaceri Stelu si fostului vicepresedinte ANRP despre Dorin Cocos

Omul de afaceri Gheorghe Stelian le-a spus magistratilor ca i-a dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocos, asa cum i-a cerut acesta, ca sa intervina la Sergiu Diacomatu, de la ANRP, pentru solutionarea dosarului in care a cerut despagubiri pentru terenul de 13 hectare, supraevaluat cu 61 milioane de euro, informeaza Mediafax.

Stelian Gheorghe sustine ca i-ar fi dat lui Dorin Cocos 10 milioane euro

Omul de afaceri Stelian Gheorghe a declarat in fata anchetatorilor ca i-ar fi dat 10 milioane euro lui Dorin Cocos, in transe, dupa ce acesta ar fi intervenit pe langa factori de decizie din ANRP privind acordarea de despagubiri pentru un teren din Capitala, se arata in motivarea arestarii preventive a altei inculpate din dosar, Crinuta Dumitrean, citata de surse din presa.

VIDEO Dosarul Alinei Bica Motivarea arestarii preventive a fostei sefe ANRP Crinuta Dumitrean: Gheorghe Stelian sustine ca i-a dat lui Dorin Cocos 10 milioane de euro pentru a primi despagubiri de la ANRP

Gheorghe Stelian le-a spus magistratilor ca i-a dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocos, asa cum i-a cerut acesta, pentru a interveni la Sergiu Diacomatu, de la ANRP, in vederea solutionarii dosarului in care a cerut despagubiri pentru terenul de 13 hectare, supraevaluat cu 61 milioane de euro, relateaza Mediafax.

Dorin Cocos, acuzat ca a primit 10 milioane de euro pentru solutionarea unui dosar cu despagubiri

Gheorghe Stelian le-a spus magistratilor ca i-a dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocos, asa cum i-a cerut acesta, pentru a interveni la Sergiu Diacomatu, de la ANRP, in vederea solutionarii dosarul in care a cerut despagubiri pentru terenul de 13.

Declaratia care o poate infunda pe Elena Udrea. Ce a declarat Vasile Blaga despre ea si fostul sot

Vasile Blaga a atacat dur cuplul Elena Udrea-Dorin Cocos. Copresedintele PNL a declarat pentru gandul. info ca, procurorii au probe solide impotriva lui Dorin Cocos, arestat in dosarul Microsoft, din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )