Libnet.ro
UNICEF

14:00

OMV Petrom, tranzactie de 15,3 mil. lei cu gaze prin Bursa Romana de Marfuri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
OMV Petrom, tranzactie de 15,3 mil. lei cu gaze prin Bursa Romana de Marfuri

OMV Petrom SNP), controlata de grupul austriac OMV, a vandut joi gaze naturale in valoare de 15,3 milioane de lei, echivalentul a 3,5 milioane de euro, prin Bursa Romana de Marfuri BRM). continuă pe Wall-Street Ro

Doi sefi din OMV Petrom au fost trimisi in judecata pentru luare de mita

Un manager si responsabilul cu instrainarea activelor secundare in cadrul OMV Petrom au fost trimisi in judecata, sub control judiciar, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzati de luare de mita.

OMV Petrom finalizeaza modernizarea rafinariei Petrobrazi

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, anunta finalizarea cu succes a programului de modernizare a rafinariei Petrobrazi, derulat in perioada 2010-2014.

OMV Petrom a finalizat modernizarea rafinariei Petrobrazi

OMV Petrom, producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a anuntat finalizarea cu succes a programului de modernizare a rafinariei Petrobrazi, derulat in perioada 20 10-2014, ce a presupus investitii totale de circa 600 milioane euro.

OMV Petrom: productia de hidrocarburi, declin usor in T2

OMV Petrom SNP) a inregistrat o scadere a productiei de hidrocarburi in T2, cu 2,7%, fata de perioada similara a anului trecut, la 180. 000 barili echivalent petrol pe zi, in timp ce vanzarile de gaze naturale si electricitate au inregistrat un declin.

Profitul net al EximBank a urcat cu 30% in S1, la 32 mil. lei

EximBank a realizat in primul semestru al acestui an un profit net de 32 de milioane de lei, mai mare cu 29% fata de rezultatul obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce volumul expunerilor noi s-a ridicat la 475 de milioane lei, potrivit.

Cifra de afaceri a companiei Agricola International a crescut cu 8% in S1, la 39 mil. lei

Agricola International, cea mai importanta companie a grupului de firme Agricola Bacau, in care este integrat lantul de productie al carnii de pasare, a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 172,54 milioane lei 39 milioane de euro), in.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,191 seconds )