Libnet.ro
UNICEF

12:00

Doi sefi din OMV Petrom au fost trimisi in judecata pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Doi sefi din OMV Petrom au fost trimisi in judecata pentru luare de mita

Un manager si responsabilul cu instrainarea activelor secundare in cadrul OMV Petrom au fost trimisi in judecata, sub control judiciar, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzati de luare de mita. continuă pe Adevărul

OMV Petrom, tranzactie de 15,3 mil. lei cu gaze prin Bursa Romana de Marfuri

OMV Petrom SNP), controlata de grupul austriac OMV, a vandut joi gaze naturale in valoare de 15,3 milioane de lei, echivalentul a 3,5 milioane de euro, prin Bursa Romana de Marfuri BRM).

OMV Petrom finalizeaza modernizarea rafinariei Petrobrazi

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, anunta finalizarea cu succes a programului de modernizare a rafinariei Petrobrazi, derulat in perioada 2010-2014.

OMV Petrom a finalizat modernizarea rafinariei Petrobrazi

OMV Petrom, producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a anuntat finalizarea cu succes a programului de modernizare a rafinariei Petrobrazi, derulat in perioada 20 10-2014, ce a presupus investitii totale de circa 600 milioane euro.

OMV Petrom: productia de hidrocarburi, declin usor in T2

OMV Petrom SNP) a inregistrat o scadere a productiei de hidrocarburi in T2, cu 2,7%, fata de perioada similara a anului trecut, la 180. 000 barili echivalent petrol pe zi, in timp ce vanzarile de gaze naturale si electricitate au inregistrat un declin.

Carte. Cei doi domni din Bruxelles

Va puteti petrece un weekend linistit citind o minunata carte de nuvele scrisa de celebrul prozator Eric-Emmanuel Schmitt Cei doi domni din Bruxelles, aparuta la editura Humanitas Fiction.

Director zonal Petrom, trimis in judecata

Managerul de sector din cadrul diviziei teritoriale Moldova Sud a OMV Petrom a fost trimis in judecata sub control judiciar, deoarece intentiona sa vanda proprietati ale companiei sub pretul de piata.

Fostul primar si contabila primariei Cociuba Mare, trimisi in judecata pentru deturnare de fonduri

Fostul primar al comunei Cociuba Mare si contabila institutiei au fost trimisi in judecata pentru deturnare de fonduri. Cei doi au schimbat destinatia unor bani de la buget si au indus in eroare Prefectura Bihor in ceea ce priveste datoriile primariei.

Patru fosti si actuali judecatori de la Curtea Suprema, trimisi in judecata de procurorii DNA

Patru fosti si actuali judecatori de la Curtea Suprema, alaturi de alte patru persoane, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzati, printre altele, de luare de mita si trafic de influenta.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata de DNA Bacau in stare de arest preventiv

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Bacau, au finalizat astazi dosarul de coruptie prin care au fost trimisi in judecata primarul Romeo Stavarache, Liviu Goian, patronul televiziunii 1TV Bacau dar si Liviu Cenusa, verisorul primarului bacauan si patron al Ziarului de Bacau. in acelasi dosar, au fost trimisi in judecata, in libertate, Constantin Apostol si Costel Casuneanu.

Interlopul Ion Dragusin a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. A cerut 70.000 de euro

Ion Dragusin zis Sile, un cunoscut al lumii interlop din Craiova, a fost trimis in judecata de procurorii DNA-Craiova pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )