Libnet.ro
UNICEF

12:00

Interlopul Ion Dragusin a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. A cerut 70.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Interlopul Ion Dragusin a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. A cerut 70.000 de euro

Ion Dragusin zis Sile, un cunoscut al lumii interlop din Craiova, a fost trimis in judecata de procurorii DNA-Craiova pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta. continuă pe Adevărul

Avocat din Baroul Bucuresti, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Pavel Cochior Bejan, avocat in cadrul Baroului Bucuresti a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta.

Instructor auto trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe instrutcorul auto George Popa, pentru trafic de influenta in forma continuata. Acesta cerea de la elevi sume cuprinse intre 200 si 5. 000 de euro pentru a-i ajuta sa obtina permisul de conducere.

Senatorul PSD Ovidiu Marius Isaila, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Senatorul Ovidiu Marius Isaila si consilierul sau Stefan Cristian Ene au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru coruptie.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata de DNA Bacau in stare de arest preventiv

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Bacau, au finalizat astazi dosarul de coruptie prin care au fost trimisi in judecata primarul Romeo Stavarache, Liviu Goian, patronul televiziunii 1TV Bacau dar si Liviu Cenusa, verisorul primarului bacauan si patron al Ziarului de Bacau. in acelasi dosar, au fost trimisi in judecata, in libertate, Constantin Apostol si Costel Casuneanu.

Un comisar-sef la Politia judiciara din cadrul DNA Cluj a fost trimis in judecata. A dat informatii secrete din doua anchete ale DNA

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe comisarul-sef Valentin Tatar, ofiter de politie judiciara in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Cluj, sub acuzatia savarsirii a trei infractiuni. Ofiterul este acuzat ca, de la inceputul acestui an si pana acum, a dat informatii confidentiale din doua anchete ale DNA.

Consilierul Adrian Maxim a fost trimis in judecata. Ca sa scape de recoltarea de probe biologice a facut rost de acte false care sustineau ca are fobie de ace

Consilierul a fost retinut in toamna anului trecut, dar magistratii au decis cercetarea sa in libertate. Maxim este acuzat de refuz sau sustragere de la prelevare de mostre biologice, instigare la marturie mincinoasa si instigare la fals intelectual, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la marturie mincinoasa, instigare la fals intelectual si uz de fals.

Senatorul Marius Isaila a fost trimis in judecata, sub control judiciar. Este acuzat de trafic de influenta

Senatorul Marius Isaila, acuzat ca lua spaga sute de mii de euro pentru a bloca un control al fiscului, a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Senatorul PSD este acuzat de trafic de influenta si instigare.

Senatorul Marius Isaila a fost trimis in judecata

Procurorii DNA au decis astazi trimiterea in judecata a senatorului Marius Isaila, cercetat pentru trafic de influenta si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, trasmite Directia Nationala Anticoruptie.

VIDEO Catalin Radulescu, deputat PSD, ameninta procurorii DNA cu inchisoarea. Radulescu este trimis in judecata pentru dare de mita

Afirmatiile apar in doua postari pe Facebook, postari in care deputatul PSD nu ezita sa le atraga atentia procurorilor ca lucrurile s-ar putea schimba in defavoare lor, dupa alegerile prezidentiale. Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost trimis in judecata la mijlocul lunii aprilie, sub control judiciar, de procurorii DNA, fiind acuzat de mai multe fapte, printre care si dare de mita.

Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru luare de mita

Primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata, pentru cinci fapte de luare de mita .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )