Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru luare de mita

România Liberă România Liberă,
Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru luare de mita

Primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata, pentru cinci fapte de luare de mita . continuă pe România Liberă

Judecatoarele Barsan si Pusoiu de la ICCJ, trimise in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Judecatoarele Gabriela Barsan si Iuliana Pusoiu de la inalta Curte de Casatie si Justitie au fost trimise in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu. Judecatoarele sunt acuzate ca luau spaga su.

Doi sefi din OMV Petrom au fost trimisi in judecata pentru luare de mita

Un manager si responsabilul cu instrainarea activelor secundare in cadrul OMV Petrom au fost trimisi in judecata, sub control judiciar, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzati de luare de mita.

Andrei Badin, urmarit penal pentru luare de mita de la baronul Duicu: Inainte cu o zi de depunerea denuntului, un membru al Guvernului m-a amenintat in prezenta mai multor martori ca vor apare aceste acuzatii la adresa mea

Ziaristul Andrei Badin, urmarit penal de DNA pentru ca ar fi luat mita de la baronul Adrian Duicu, anunta intr-o postare pe Facebook ca a decis sa se abtina de la comentarii publice si spune ca avocatul care il va reprezenta este Wiliam Branza, fost parlamentar PDL. Badin a mai scris ca, inainte cu o zi ca Duicu sa depuna denuntul, un membru al Guvernului m-a amenintat in prezenta mai multor martori ca vor apare aceste acuzatii la adresa mea. Vezi in articol postarea completa a lui Andrei Badin via ReporterVirtual. ro).

VIDEO Catalin Radulescu, deputat PSD, ameninta procurorii DNA cu inchisoarea. Radulescu este trimis in judecata pentru dare de mita

Afirmatiile apar in doua postari pe Facebook, postari in care deputatul PSD nu ezita sa le atraga atentia procurorilor ca lucrurile s-ar putea schimba in defavoare lor, dupa alegerile prezidentiale. Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost trimis in judecata la mijlocul lunii aprilie, sub control judiciar, de procurorii DNA, fiind acuzat de mai multe fapte, printre care si dare de mita.

Sef din Penitenciarul Arad, cercetat pentru luare de mita si trafic de influenta

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara au dispus, la data de 24 iulie 2014, retinerea pe o durata de 24 de ore a sefului de la Serviciul Siguranta din cadrul Penitenciarului Arad, Doru Mihai Belezan, si Rodica Mariana Belezan, sotia acestuia. Cei doi sunt cercetati pentru luare de mita si trafic de influenta .

DGA: Peste 4.600 de apeluri la Telverde privind fapte de anticoruptie. Cele mai multe sesizari, pentru luare de mita

Peste 4. 600 de sesizari au fost primite la TelVerde al DGA, majoritatea pentru luare de mita, printre apeluri fiind insa si unele de la persoane care cereau zece mii sau reclamau dureri din cauza unuia cu capacitati paranormale de.

Peste 4.600 de apeluri la TelVerde anticoruptie, cele mai multe sesizari, pentru luare de mita

Peste 4. 600 de sesizari au fost primite la TelVerde al DGA, majoritatea pentru luare de mita, printre apeluri fiind insa si unele de la persoane care cereau zece mii sau reclamau dureri din cauza unuia cu capacitati paranormale de dezintegrare, care are un laser cu care ingalbeneste frunzele.

Un deputat PSD, trimis in judecata pentru coruptie, ameninta procurorii DNA cu inchisoarea (VIDEO)

Un deputat PSD ii ameninta pe procurorii DNA cu puscaria. Este vorba despre parlamentarul de Agres Catalin Radulescu, trimis in judecata pentru fapte de coruptie. El a postat pe Facebook mai multe mesaje in.

Primarul Bacaului, trimis in judecata. Romeo Stavarache, acuzat de o mita de doua milioane lei

Primarul suspendat al Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata vineri, fiind acuzat ca ar fi primit mita de la patru oameni de afaceri pentru mai multe contracte, unul dintre acestia fiind Costel.

Romeo Stavarache a fost trimis in judecata

Romeo Stavarache, primarul suspendat al Bacaului acuzat ca ar fi primit mita peste 2,3 milioane de lei, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA impreuna cu alte patru persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )