Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un deputat PSD, trimis in judecata pentru coruptie, ameninta procurorii DNA cu inchisoarea (VIDEO)

B1 B1,
Un deputat PSD, trimis in judecata pentru coruptie, ameninta procurorii DNA cu inchisoarea (VIDEO)

Un deputat PSD ii ameninta pe procurorii DNA cu puscaria. Este vorba despre parlamentarul de Agres Catalin Radulescu, trimis in judecata pentru fapte de coruptie. El a postat pe Facebook mai multe mesaje in. continuă pe B1

Rechizitoriu DNA / Judecatoarele Barsan si Pusoiu, trimise in judecata pentru coruptie: limbaj cu FA, spagi in pantofi, posete si bijuterii dar si excursii de lux in Malaezia, petreceri la Moulin Rouge

Din rechizitoriul procurorilor DNA in cazul judecatoarelor Barsan si Pusoiu de la Inalta Curte trimise in judecata pentru fapte de coruptie rezulta unul din magistrati vorbea cu fa cu un avocat in timp ce aranja dosare, ca primeau mita in bijuterii, posete si pantofi dar si in excursii de lux in Malaezia, petreceri la Moulin Rouge. DNA a anuntat, joi, trimiterea in judecata, in stare de libertate, a judecatoarelor Gabriela Barsan si Iuliana Pusoiu, acestea fiind acuzate de mai multe infractiuni, printre care si luare de mita. Judecatoarea Pusoiu despre bijuterii primite cadou de la avocata Silinescu: E drept ca eu am o gaura tampita intr-o ureche si unu sta mai. cazut. Da nu ma intereseaza. Ca sunt atat de frumoase.

Judecatori de la inalta Curte, trimisi in judecata pentru coruptie. Magistratii luau spaga excursii la Paris si chefuri in restaurante

Judecatori de la Instanta Suprema, intre care si fosta presedinta a Sectiei de contencios administrativ si fiscal, Gabriela Victoria Barsan, doi avocati si un om de afaceri, au fost trimisi in judecata de DNA, intr-un dosar de coruptie. Magistratii luau spaga excursii la Paris, obiecte vestimentare de lux si petreceri la restaurante.

Senatorul Isaila, trimis in judecata pentru coruptie. Procurorii nu renunta la cautiunea de 500.000 de lei

DNA a finalizat rechizitoriul prin care l-au trimis in judecata pe senatorul Marius Ovidiu Isaila, acuzat de trafic de influenta si instigare la fals in inscrisuri oficiale. Alaturi de el va lua loc in boxa acuzatilor si consilierul parlamentar Cristian Ene. Un alt inculpat si-a negociat deja pedeapsa cu procurorii: 2 ani de inchisoare cu suspendare.

Senatorul PSD Ovidiu Marius Isaila, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Senatorul Ovidiu Marius Isaila si consilierul sau Stefan Cristian Ene au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru coruptie.

Instructor auto trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe instrutcorul auto George Popa, pentru trafic de influenta in forma continuata. Acesta cerea de la elevi sume cuprinse intre 200 si 5. 000 de euro pentru a-i ajuta sa obtina permisul de conducere.

Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru luare de mita

Primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata, pentru cinci fapte de luare de mita .

VIDEO Catalin Radulescu, deputat PSD, ameninta procurorii DNA cu inchisoarea. Radulescu este trimis in judecata pentru dare de mita

Afirmatiile apar in doua postari pe Facebook, postari in care deputatul PSD nu ezita sa le atraga atentia procurorilor ca lucrurile s-ar putea schimba in defavoare lor, dupa alegerile prezidentiale. Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost trimis in judecata la mijlocul lunii aprilie, sub control judiciar, de procurorii DNA, fiind acuzat de mai multe fapte, printre care si dare de mita.

Avocat din Baroul Bucuresti, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Pavel Cochior Bejan, avocat in cadrul Baroului Bucuresti a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta.

Interlopul Ion Dragusin a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. A cerut 70.000 de euro

Ion Dragusin zis Sile, un cunoscut al lumii interlop din Craiova, a fost trimis in judecata de procurorii DNA-Craiova pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta.

Ofiter DNA, trimis in judecata pentru divulgarea unor informatii confidentiale

Un ofiter de politie judiciara al Directiei Nationale Anticoruptie, a fost trimis in judecata, dupa ce si-a recunoscut vinovatia. El este acuzat ca a divulgat informatii confidentiale din doua dosare penale unor persoane.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )