Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Catalin Radulescu, deputat PSD, ameninta procurorii DNA cu inchisoarea. Radulescu este trimis in judecata pentru dare de mita

România Liberă România Liberă,
VIDEO Catalin Radulescu, deputat PSD, ameninta procurorii DNA cu inchisoarea. Radulescu este trimis in judecata pentru dare de mita

Afirmatiile apar in doua postari pe Facebook, postari in care deputatul PSD nu ezita sa le atraga atentia procurorilor ca lucrurile s-ar putea schimba in defavoare lor, dupa alegerile prezidentiale. Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost trimis in judecata la mijlocul lunii aprilie, sub control judiciar, de procurorii DNA, fiind acuzat de mai multe fapte, printre care si dare de mita. continuă pe România Liberă

Un deputat PSD, trimis in judecata pentru coruptie, ameninta procurorii DNA cu inchisoarea (VIDEO)

Un deputat PSD ii ameninta pe procurorii DNA cu puscaria. Este vorba despre parlamentarul de Agres Catalin Radulescu, trimis in judecata pentru fapte de coruptie. El a postat pe Facebook mai multe mesaje in.

VIDEO Fostul parlamentar PSD Catalin Voicu e urmarit penal intr-un nou dosar de coruptie. Voicu e in inchisoare pentru o alta condamnare

Catalin Voicu, fost deputat si senator PSD, este urmarit penal de procurorii DNA intr-un nou dosar, in care este acuzat de complicitate la abuz in serviciu, fapte petrecute in perioada 2004-2005. Potrivit procurorilor, el ar fi intervenit pe langa functionari din cadrul Ministerului Economiei si de la Electrica pentru ca o firma sa primeasca preferential contracte privind livrarea unor produse. Voicu se afla in prezent in inchisoare, fiind condamnat definitiv la sapte ani de inchisoare intr-un alt dosar de coruptie.

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe senatorul PSD Marius Isaila, acuzat de trafic de influenta

Senator trimis in judecata de DNA. Este vorba de Marius Isaila, acuzat de 3 infractiuni de trafic de influenta si o infractiune de instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. Alaturi de Isaila.

VIDEO CATALIN VOICU, nou dosar de coruptie de pe vremea cand era consilierul prezidential al lui Ion Iliescu. Prejudiciul: peste 1,6 milioane de euro!

Fostul senator PSD Catalin Voicu, condamnat pentru mita la 7 ani inchisoare, a fost pus sub invinuire intr-un nou dosar penal pentru complicitate la abuz in serviciu , prejudiciul fiind de peste 1,6 milioane de euro in dauna ELECTRICA.

Patru fosti si actuali judecatori de la Curtea Suprema, trimisi in judecata de procurorii DNA

Patru fosti si actuali judecatori de la Curtea Suprema, alaturi de alte patru persoane, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzati, printre altele, de luare de mita si trafic de influenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )