Libnet.ro
UNICEF

14:00

Senatorul Marius Isaila a fost trimis in judecata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatorul Marius Isaila a fost trimis in judecata

Procurorii DNA au decis astazi trimiterea in judecata a senatorului Marius Isaila, cercetat pentru trafic de influenta si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, trasmite Directia Nationala Anticoruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Senatorul Marius Isaila a fost trimis in judecata, sub control judiciar. Este acuzat de trafic de influenta

Senatorul Marius Isaila, acuzat ca lua spaga sute de mii de euro pentru a bloca un control al fiscului, a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Senatorul PSD este acuzat de trafic de influenta si instigare.

Un comisar-sef la Politia judiciara din cadrul DNA Cluj a fost trimis in judecata. A dat informatii secrete din doua anchete ale DNA

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe comisarul-sef Valentin Tatar, ofiter de politie judiciara in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Cluj, sub acuzatia savarsirii a trei infractiuni. Ofiterul este acuzat ca, de la inceputul acestui an si pana acum, a dat informatii confidentiale din doua anchete ale DNA.

Consilierul Adrian Maxim a fost trimis in judecata. Ca sa scape de recoltarea de probe biologice a facut rost de acte false care sustineau ca are fobie de ace

Consilierul a fost retinut in toamna anului trecut, dar magistratii au decis cercetarea sa in libertate. Maxim este acuzat de refuz sau sustragere de la prelevare de mostre biologice, instigare la marturie mincinoasa si instigare la fals intelectual, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la marturie mincinoasa, instigare la fals intelectual si uz de fals.

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe senatorul PSD Marius Isaila, acuzat de trafic de influenta

Senator trimis in judecata de DNA. Este vorba de Marius Isaila, acuzat de 3 infractiuni de trafic de influenta si o infractiune de instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. Alaturi de Isaila.

Senatorul PSD Ovidiu Marius Isaila, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Senatorul Ovidiu Marius Isaila si consilierul sau Stefan Cristian Ene au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru coruptie.

Senatorul Isaila, trimis in judecata pentru coruptie. Procurorii nu renunta la cautiunea de 500.000 de lei

DNA a finalizat rechizitoriul prin care l-au trimis in judecata pe senatorul Marius Ovidiu Isaila, acuzat de trafic de influenta si instigare la fals in inscrisuri oficiale. Alaturi de el va lua loc in boxa acuzatilor si consilierul parlamentar Cristian Ene. Un alt inculpat si-a negociat deja pedeapsa cu procurorii: 2 ani de inchisoare cu suspendare.

Avocatul turnat la DNA de fratele lui Bercea Mondial, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Ion Bogdan Mitrache a fost trimis in judecata de procurorii DNA-Craiova pentru trafic de influenta. Avocatul din cadrul Baroului Valcea este fratele unui judecator din cadrul Curtii de Apel din Craiova.

Avocat din Baroul Bucuresti, trimis in judecata dupa ce ar fi cerut 19.000 de euro pentru a interveni pe langa magistrati

Pavel Cochior Bejan, avocat din cadrul Baroului Bucuresti, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie fiind acuzat de trafic de influenta. El ar fi cerut 19. 000 de euro pentru a interveni pe langa judecatori de la Curtea Suprema.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )