Libnet.ro
UNICEF

10:30

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata de DNA Bacau in stare de arest preventiv

Adevărul Adevărul,
Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata de DNA Bacau in stare de arest preventiv

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Bacau, au finalizat astazi dosarul de coruptie prin care au fost trimisi in judecata primarul Romeo Stavarache, Liviu Goian, patronul televiziunii 1TV Bacau dar si Liviu Cenusa, verisorul primarului bacauan si patron al Ziarului de Bacau. in acelasi dosar, au fost trimisi in judecata, in libertate, Constantin Apostol si Costel Casuneanu. continuă pe Adevărul

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata

Primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata, vineri,de procurorii DNA. Edilul se afla in arest preventiv dupa ce a incalcat conditiile controlului judiciar. El fusese retinut.

Primarul suspendat al Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA

ProcuroriiDNAl-au trimis in judecata pe primarul suspendat alBacaului,RomeoStavarache, pentru fapte de coruptie in timpul exercitarii atributiilor de serviciu. Alaturi de Stavarache.

Romeo Stavarache a fost trimis in judecata

Romeo Stavarache, primarul suspendat al Bacaului acuzat ca ar fi primit mita peste 2,3 milioane de lei, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA impreuna cu alte patru persoane.

Interlopul Ion Dragusin a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. A cerut 70.000 de euro

Ion Dragusin zis Sile, un cunoscut al lumii interlop din Craiova, a fost trimis in judecata de procurorii DNA-Craiova pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta.

Un comisar-sef la Politia judiciara din cadrul DNA Cluj a fost trimis in judecata. A dat informatii secrete din doua anchete ale DNA

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe comisarul-sef Valentin Tatar, ofiter de politie judiciara in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Cluj, sub acuzatia savarsirii a trei infractiuni. Ofiterul este acuzat ca, de la inceputul acestui an si pana acum, a dat informatii confidentiale din doua anchete ale DNA.

Consilierul Adrian Maxim a fost trimis in judecata. Ca sa scape de recoltarea de probe biologice a facut rost de acte false care sustineau ca are fobie de ace

Consilierul a fost retinut in toamna anului trecut, dar magistratii au decis cercetarea sa in libertate. Maxim este acuzat de refuz sau sustragere de la prelevare de mostre biologice, instigare la marturie mincinoasa si instigare la fals intelectual, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la marturie mincinoasa, instigare la fals intelectual si uz de fals.

Primarul Bacaului, trimis in judecata. Romeo Stavarache, acuzat de o mita de doua milioane lei

Primarul suspendat al Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata vineri, fiind acuzat ca ar fi primit mita de la patru oameni de afaceri pentru mai multe contracte, unul dintre acestia fiind Costel.

Senatorul Marius Isaila a fost trimis in judecata, sub control judiciar. Este acuzat de trafic de influenta

Senatorul Marius Isaila, acuzat ca lua spaga sute de mii de euro pentru a bloca un control al fiscului, a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Senatorul PSD este acuzat de trafic de influenta si instigare.

Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru luare de mita

Primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata, pentru cinci fapte de luare de mita .

Fostul director general al Moldomin a fost trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de libertate, pe Chisarau Iacob, fost director general al companiei miniere Moldomin SA Moldova Noua, pentru ca in perioada mandatului sau ar fi divulgat documente confidentiale ale firmei catre un cetatean rus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )